Libnet.ro
UNICEF

07:31

Norica Nicolai si Renate Weber, EXCLUSE din PNL. Stroe: Europarlamentarii au incalcat statutul partidului

Antena3 Antena3,
Norica Nicolai si Renate Weber, EXCLUSE din PNL. Stroe: Europarlamentarii au incalcat statutul partidului

Update 23. 27- Excluderea europarlamentarilor Renate Weber si Norica Nicolai din PNL a fost propusa deoarece acestea au incalcat statutul, decizia finala urmand sa fie luata pe 10 iunie, a declarat. continuă pe Antena3

100 de minute. Norica Nicolai si Renate Weber, EXCLUSE din PNL

Norica Nicolai si Renate Weber au fost excluse din PNL. Cele doua europarlamentare au refuzat sa intre in grupul PPE. Reporterul Antena 3, Iosif Buble, a explicat ca, in urma unui vot din BPN-ul PNL,.

Norica Nicolai si Renate Weber, excluse din PNL

ACTUALIZARE 20:13 Stroe: Weber si Nicolai au incalcat statutul Conducerea vechiului PNL a decis excluderea europarlamentarilor Renate Weber si Norica Nicolai din partid deoarece au incalcat statutul, decizia finala urmand sa fie luata de Biroul Politic National al noii formatiuni care se va reuni pe 10 iunie, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al liberalilor, Ionut Stroe.

Norica Nicolai si Renate Weber, EXCLUSE din PNL

Europarlamentarii Norica Nicolai si Renate Weber au fost excluse din Partidul National Liberal. Decizia a fost luata la intalnirea sefilor de filiale din PNL.

Norica Nicolai si Renate Weber, excluse din PNL pentru erezii ideologice. Crin Antonescu: Era o bigamie politica

Liberalii au decis astazi, in sedinta conducerii partidului, sa le excluda din formatiune pe europarlamentarele Renate Weber si Norica Nicolai, pe motiv ca acestea nu au aderat, alaturi de restul colegilor, la grupul PPE, ci au ramas in ALDE, au declarat surse politice citate de Agerpres.

Norica Nicolai si Renate Weber, excluse din PNL, pentru ca au refuzat sa se supuna deciziei partidului de a trece catre PPE

Europarlamentarele liberaleEuroparlamentarele liberaleEuroparlamentarele liberale Norica Nicolai si Renate Weber au fost propuse pentru excludere din PNL, pentru ca au refuzat sa se supuna deciziei partidului de a.

Crin Antonescu, despre excluderea din PNL a europarlamentarelor Norica Nicolai si Renate Weber: Conducerea partidului a pus capat unui soi de bigamie politica de neacceptat (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, in cadrul unei interventii telefonice pentru Stirile B1 TV ca faptul ca Renate Weber si Norica Nicolai au fost exluse din PNL nu este un lucru.

Purtatorul de cuvant al PNL: in cazul doamnelor Renate Weber si Norica Nicolai este vorba de o incalcare a statutului PNL. Excluderea este o masura politica

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe a declarat miercuri ca excluderea europarlamentarilor Renate Weber si Norica Nicolai din PNL a fost propusa deoarece acestea au incalcat statutul, decizia finala urmand.

PNL: Renate Weber si Norica Nicolai au incalcat statutul

Excluderea europarlamentarilor Renate Weber si Norica Nicolai din PNL a fost propusa deoarece acestea au incalcat statutul, decizia finala urmand sa fie luata pe 10 iunie, a declarat purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, citat de Mediafax.

Renate Weber, dupa excluderea din PNL: Nu este un moment usor, dar apartenenta mea la ALDE este fireasca

Renate Weber a reactionat pe contul personal de Facebook fata de decizia de excludere a sa din PNL. Astazi am fost exclusa din PNL. Nu este un moment usor. PNL este partidul in care am evoluat ca om politic.

Renate Weber, despre excluderea din PNL: Apartenenta mea la ALDE este fireasca

Europarlamentara Renate Weber a scris pe Facebook ca excluderea ei din PNL nu este un moment usor, dar considera in continuare ca apartenenta ei la ALDE este fireasca avand in vedere valorile acestui grup.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2385 seconds )