Libnet.ro
UNICEF

00:06

Norman Manea, omagiat alaturi de Mario Vargas Llosa la Targul de Carte de la Guadalajara

Adevărul Adevărul,
Norman Manea, omagiat alaturi de Mario Vargas Llosa la Targul de Carte de la Guadalajara

Scriitorului Norman Manea i-a fost decernat sambata, 26 noiembrie, in cadrul ceremoniei de inaugurare a Targului International de Carte de la Guadalajara, Premiul FIL pentru Literatura in Limbi Romanice. continuă pe Adevărul

Scriitorul Mario Vargas Llosa: Este foarte putin probabil ca regimul cubanez sa supravietuiasca dupa moartea dictatorului Fidel Castro

Scriitorul Mario Vargas Llosa, originar din Peru si laureat al Premiului Nobel pentru Literatura a precizat la sfarsitul saptamanii trecute ca este foarte putin probabil ca regimul.

Norman Manea: Romania si Cuba nu sunt comparabile. in insula, Revolutia a fost, de bine, de rau, proprie

Scriitorul roman Norman Manea, prezent la Targul de carte de la Guadalajara, a declarat ca moartea lui Fidel Castro reprezinta sfarsitul unei ideologii si a precizat ca Romania nu se aseamana cu tara pe care acesta a condus-o, informeaza agentia de presa Efe, citata de news. ro.

Norman Manea: Moartea lui Castro este sfarsitul ideologiei lui

Scriitorul roman Normal Manea a declarat, despre moartea dictatorului cubanez Fidel Castro, ca reprezinta sfarsitul unei ideologii, relateaza agentia spaniola EFE, preluata de agentiile romanesti. Totodata, Manea a apreciat ca Fidel Castro este unul din ultimii revolutionari ai secolului XX.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )