Libnet.ro
UNICEF

01:05

Normele pentru Noua Casa, pe masa Guvernului

Adevărul Adevărul,
Normele pentru Noua Casa, pe masa Guvernului

Guvernul se reuneste miercuri in sedinta, unul din proiectele regasite pe ordinea de zi fiind normele de aplicare a programului Noua Casa. continuă pe Adevărul

Normele de aplicare la Noua Casa, pe masa Guvernului Care sunt conditiile pentru obtinerea finantarii

Guvernul discuta in sedinta de miercuri normele metodologice de aplicare a OUG privind programul Noua Casa. Potrivit actului normativ, procentele de garantare din partea statului vor fi stabilite la maximum 50% pentru oricare tip de locuinta, in cazul in care valoarea finantarii este pana 70. 000 EUR, echivalent lei la cursul BNR valabil la data incheierii promisiunii bilaterale de vanzare si de maximum 60% pentru locuintele noi sau consolidate la care valoarea finantarii este cuprinsa intre 70. 001 si 140. 000 euro echivalent lei la cursul BNR valabil la data incheierii promisiunii bilaterale de vanzare.

Guvernul a aprobat normele de aplicare ale programului Noua Casa

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a anuntat ca Executivul a aprobat normele de aplicare ale programului Noua Casa, care va deveni disponibil dupa ce normele vor fi publicate in Monitorul Oficial. Pana la finalul anului, pentru acest program este disponibil un plafon de aproximativ 1,6 miliarde de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )