Libnet.ro
UNICEF

22:00

Normele sanitare pentru inceperea scolii. Monica Anisie, mesaj pentru toti parintii

Playtech Playtech,
Normele sanitare pentru inceperea scolii. Monica Anisie, mesaj pentru toti parintii

Monica Anisie vine cu un mesaj deosebit de important pentru toti parintii. Care sunt normele sanitare care se vor respecta in scolile din Romania din septembrie? Norme sanitare in scolile din Romania Viata tuturor s-a schimbat dramatic odata cu criza sanitara, iar acum toti elevii si studentii vor lua parte a unui fenomen care nu . continuă pe Playtech

Ministerul Sanatatii a publicat proiectul cu masurile sanitare si de protectie necesare pentru inceperea scolii

Ministerul Sanatatii a publicat marti seara noapteaproiectulde ordin de ministrucare contine masurile care ar putea fi luate pentru inceperea scolii in siguranta de pe 14 septembrie. Potrivit.

PSD, despre regulile pentru inceperea scolii: Singura preocupare a guvernantilor, fuga de raspundere

PSD sustine, intr-o postare pe o retea de socializare, ca regulile impuse de Ministerul Sanatatii cu privire la inceperea scolii arata ca singura preocupare a guvernantilor a fost fuga de raspundere.

Ministerul Sanatatii a publicat masurile pentru inceperea scolii

Ministerul Sanatatii a publicat, in aceasta noapte, masurile pentru inceperea scolii, respectiv proiectul de ordin de ministru care contine masurile propuse impreuna cu Ministerul Sanatatii, in contextul pandemiei de coronavirus.

Cele 13 masuri propuse de doctorul Musta pentru inceperea scolii. Tot ce trebuie sa faca parintii si profesorii

Medicul timisorean Virgil Musta a explicat ca e foarte important ca din toamna elevii sa revina la scoala. Doctorul Musta a prezentat un set de masuri care ar trebui luate pentru ca orele sa se desfasoare in conditii de siguranta si riscurile de infectie sa fie cat mai mici.

Ce spun parintii despre normele Ministerului Sanatatii privind inceperea scolii: Se spala pe maini si ne arunca noua problema

Ministerul Sanatatii a publicat marti-noaptea normele sanitare care ar trebui respectate la deschiderea noului an scolar, astfel incat sa se reduca pe cat posibil riscul imbolnavirilor de COVID-19. Documentul pus in dezbatere publica a provocat reactii negative mai ales din parte beneficiarilor educatiei, respectiv parinti si elevi.

Academia Romana protesteaza dupa ce Nicolae Zamfir a fost revocat din functie de catre Monica Anisie: O decizie grava

Biroul Prezidiului Academiei Romane considera nejustificata demiterea academicianului Nicolae-Victor Zamfir din functia de director general al Institutului National pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei IFIN-HH), de catre ministrul Educatiei Monica Anisie si afirma ca se astepta la dialog inaintea unei asemenea decizii grave.

Patriarhul Daniel, suparat pe Monica Anisie: Lipsa evaluarii elevilor la ora de Religie, un afront adus acestei discipline

Patriarhul Daniel ii transmite ministrului Educatiei, Monica Anisie, ca lipsa evaluarii elevilor la ora de Religie sau alternativele la nota constituie un afront adus statutului acesteia ca disciplina scolara.

Medicul Virgil Musta, ce inseamna inceperea scolii in plina pandemie: Este bine ca elevii sa revina la scoala, dar...

Virgil Musta, doctor la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a vorbit despre ce inseamna inceperea scolii in pandemie si despre masurile suplimentare care ar trebui sa fie luate in cazul in care cursurile se reiau incepand cu 14 septembrie.

Un nou set de masuri pentru inceperea anului scolar, in pregatire: Elevii ar putea avea ore de numai 30 de minute, iar masca ar putea fi obligatorie inca de la clasa I (VIDEO)

Autoritatile pregatesc un nou set de masuri pentru inceperea anului scolar in data de 14 septembrie, iar regulile propuse au fost cuprinse intr-un proiect de ordonanta de urgenta, care ar urma sa fie.

Elevii, despre normele sanitare ale Ministerului Sanatatii: De ce distantarea se restrange la un metru?

Marti-noaptea, Ministerul Sanatatii a lansat in dezbatere publica normele privind instituirea masurilor sanitare la deschiderea noului an scolar in conditii de pandemie. Ce spun reprezentantii Consiliului National al Elevilor despre proiect.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )