Libnet.ro
UNICEF

16:00

Norocul i-a suras lui Dan Petrescu! CFR Cluj, grupa accesibila in Europa League

Adevărul Adevărul,
Norocul i-a suras lui Dan Petrescu! CFR Cluj, grupa accesibila in Europa League

Singura echipa romaneasca ramasa in competitiile europene in acest an, CFR Cluj, si-a aflat adversarele din grupa Europa League. continuă pe Adevărul

Pe cine vrea sa intalneasca Dan Petrescu in grupele Europa League

Pentru al doilea an consecutiv CFR Cluj va evolua in grupele Europa League, iar antrenorul Dan Petrescu are cateva preferinte.

Dan Petrescu s-a temut pentru calificare: Mi-a fost frica sa nu ne facem de ras

CFR Cluj s-a calificat in grupele Europa League dupa 3-1 in playoff cu echipa finlandeza KuPs, insa Dan Petrescu spune ca a avut emotii pana la final.

Europa League: CFR Cluj vs KuPS Kuopio (de la ora 18:30) Echipa lui Dan Petrescu se afla la un pas distanta de grupe

CFR Cluj va infrunta in play-off-ul preliminariilor Europa League pe KuPS Kuopio, campioana Finlandei. Castigatoarea din acest meci se va califica direct in grupele competitiei, fara sa existe un meci retur. Disputa va avea loc joi, 1 octombrie, ora 18:30, si va fi transmisa in direct pe Look Sport si DigiSport si Livescore pe HotNews. ro.

Dan Petrescu indrazneste la calificarea in primavara europeana: De ce nu?!

CFR Cluj a fost repartizata in Grupa A din Europa League si va intalni pe AS Roma, Young Boys Berna si CSKA Sofia in toamna acestui an.

CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League. Sanse mari de calificare pentru Dan Petrescu

CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League. Dan Petrescu va juca cu AS Roma, Young Boys si CSKA Sofia. AS Roma are prima sansa de calificare, in timp ce elvetienii de la Young Boys si bulgarii de la.

Dan Petrescu, nefiresc de optimist: Ma gandesc serios la calificare in Europa League

Cunoscut pentru pesimismul sau dus la extrem, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, spune ca fo.

Dan Petrescu, atitudine pozitiva dupa aflarea adversarilor din grupele Europa League: Ma gandesc sincer ca vreau sa ne calificam mai departe

CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League. Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, a avut o atitudine mai optimista fata de cum ne-a obisnuit. Bursucul se gandeste la.

Dan Petrescu: Ma gandesc sincer ca vreau sa ne calificam mai departe

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca grupa A din Europa League, unde campioana Romaniei va evolua cu AS Roma, Young Boys Berna si CSKA Sofia, este una accesibila, subliniind ca isi doreste calificarea in 16-imile competitiei.

Sfat pentru tricolori de la Dan Petrescu: Sa nu facem asta in Islanda

Fostul mare international Dan Petrescu le-a oferit tricolorilor un sfat important inaintea barajului cu Islanda din 8 octombrie.

Dan Petrescu a gasit motiv de suparare si dupa calificarea in grupele Europa League! Reactiile lui Camora si Bilasco

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a comentat joi seara, victoria din playoff-ul Europa Leagua, 3-1 cu campioana Finlandei, KuPS, scor 3-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )