Libnet.ro
UNICEF

05:00

Norvegia a sters pe jos cu Romania, in Liga Natiunilor. Tricolorii lui Radoi au ajuns ciuca batailor

B1 B1,
Norvegia a sters pe jos cu Romania, in Liga Natiunilor. Tricolorii lui Radoi au ajuns ciuca batailor

Nationala noastra a suferit o infrangere drastica in partida cu Norvegia, in etapa a 3-a din Liga Natiunilor. Nordicii s-au impus cu 4-0. Erling Haaland, atacantul de 80 de milioane de euro de la Borussia. continuă pe B1

Norvegia Romania 4-0, in Liga Natiunilor. Tricolorii au fost umiliti la Oslo! Hat-trick reusit de Haaland

UPDATE, ora 20:52 Romania a facut un nou meci rusinos, de aceasta data la Oslo. A pierdut clar in fata Norvegiei, scor 0-4. Vedeta Borussiei Dortmund, Erling Haaland, a reusit un hat-trick pentru Norvegia. Urmeaza un duel cu Austria, miercuri, pe propriul teren. Min. 75: Gol Norvegia. Hat-trick Haaland, dupa un sut perfect .

Ianis Hagi: Vrem sa ramanem pe primul loc in Liga Natiunilor

Tricolorii au lasat in urma meciul pierdut cu Islanda si se concentreaza pe jocurile din Liga Natiunilor. Primul va fi contra Norvegiei, duminica, de la 19:00.

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste astazi Norvegia, in Liga Natiunilor. Unde se poate vedea meciul!

Eliminata din cursa pentru turneul final al Euro 2020, nationala lui Mirel Radoi se consoleaza cu partidele din Liga Natiunilor.

Liga Natiunilor: Norvegia vs Romania Mirel Radoi: Vor fi schimbari in primul 11, jucatorii sunt inca afectati de pierderea calificarii.

Dupa ce au ratat calificarea la Euro 2020, Norvegia si Romania se vor duela duminica, de la ora 19:00, in prima grupa a Ligii B a Ligii Natiunilor. Confruntarea de la Oslo va fi in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Liga Natiunilor: Modificari in programul tricolorilor din Norvegia, din cauza conditiilor meteo

Ploaia care cade continuu de ceva vreme la Oslo si prognoza care indica aceleasi conditii meteo pana maine in jurul pranzului au determinat o reactie din partea gazdelor norvegiene cu privire la partida Norvegia vs Romania programata maine la ora 19:00, informeaza frf. ro.

Germania obtine prima victorie in Liga Natiunilor

Dupa egalurile cu Spania si Elvetia, fosta campioana mondiala Germania a obtinut prima victorie in Grupa 4 din Liga A pe terenul Ucrainei, scor 2-1.

VIDEO Liga Natiunilor: Victorii la limita pentru Spania si Germania (Rezultatele zilei)

Reprezentativele Spaniei si Germaniei s-au impus, sambata seara, in fata selectionatelor Elvetiei, respectiv Ucrainei, in partide care contau pentru grupele Ligii Natiunilor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )