Libnet.ro
UNICEF

06:15

Nostradamus, PROFETII CUTREMURATOARE pentru perioada de dupa 2020. Cine va CONDUCE lumea timp in urmatorii 29 de ani

B1 B1,
Nostradamus, PROFETII CUTREMURATOARE pentru perioada de dupa 2020. Cine va CONDUCE lumea timp in urmatorii 29 de ani

Nu e sigur daca Nostradamus inca face profetii si le preia un medium de la Antena1 sau daca postul de televiziune are un corespondent pe lumea cealalta, cert e ca potrivit a1. ro celebrul clarvazator ne spune. continuă pe B1

Nostradamus, PROFETII CUTREMURATOARE pentru perioada de dupa 2020. Cine va CONDUCE lumea in urmatorii 29 de ani

Nu e sigur daca Nostradamus inca face profetii si le preia un medium de la Antena1 sau daca postul de televiziune are un corespondent pe lumea cealalta, cert e ca potrivit a1. ro celebrul clarvazator ne spune.

Modificari pensii 2020: cine va mai putea cumula pensia cu salariul. Cum va arata legea

Modificari pensii 2020. Ministrul Muncii le-a prezentat membrilor Executivului propunerile sale privind interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul public. Totusi, exista o exceptie. Cine va mai putea actiona astfel si cum va arata legea? Modificari pensii 2020: cine va mai putea cumula pensia cu salariul? Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le-a prezentat membrilor Executivului, vineri, .

Replica lui Selly pentru CTP, dupa ce jurnalistul l-a criticat in urma accidentului in care si-a lovit bolidul: Zat! La ratati sunt imun

Selly i-a raspuns lui Cristian Tudor Popescu intr-o melodie lansata cu trupa 5GANG, dupa ce gazetarul l-a criticat in urma accidentului de circulatie in care vloggerul si-a distrus bolidul de 70. 000 de euro. Selly, reactie dura la adresa lui CTP: Haterii, zat, lasa-i sa plece Trupa 5GANG a lansat recent piesa Hocus Pocus, care incepe .

Bilete de tratament pensionari 2020. Cine poate primi tichetele?

Guvernul va aloca bilete de tratament balnear pentru pensionari si in anul 2020, prin Casa Nationala de Pensii Publice.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )