Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un nou atac in Franta. Doua femei au fost ranite

Antena3 Antena3,
Un nou atac in Franta. Doua femei au fost ranite

Doua femei au fost ranite cu lovituri de ciocan vineri, intr-un parc public din centrul Chalon-sur-Saone Saone-et-Loire, est), de un barbat care a fugt de la fata locului si care ar fi strigat. continuă pe Antena3

Un nou atac zguduie Europa in aceasta seara!

Doua femei au fost ranite cu lovituri de ciocan vineri, intr-un parc public din centrul Chalon-sur-Saone Saone-et-Loire, est), de un barbat care a fugt de la fata locului si care ar.

Un nou ATAC in Franta! Doua persoane, grav ranite, de un individ care a strigat Allah Akbar

Un nou atac a avut loc, vineri, in Franta. Un barbat a strigat Allah Akbar si a inceput sa atace trecatorii cu un ciocan, pe strazile orasului Chalon-sur-Saone. Doua persoane.

Doua femei ranite intr-un atac cu ciocanul, in estul Frantei, de un barbat care a strigat Allah Akbar

Doua femei au fost ranite cu lovituri de ciocan vineri, intr-un parc public din centrul Chalon-sur-Saone Saone-et-Loire, est), de un barbat care a fugt de la fata locului si care ar fi strigat Allah Akbar, a declarat parchetul din oras pentru Reuters.

Franta: Individ care striga Allahu Akbar a atacat si ranit cu un ciocan doua femei

Doua femei au fost ranite, vineri, de un individ care avea asupra sa un ciocan si striga Allahu Akbar, in orasul Chalon-sur-Saone din estul Frantei regiunea Burgundia), au anuntat oficiali locali, potrivit Reuters.

Trei persoane au fost ranite, in urma unei explozii intr-un bloc din Botosani. Niciun apartament nu mai poate fi locuit

Trei persoane au fost ranite, vineri, in urma unei explozii intr-un bloc de apartamente din Botosani. Alti 20 de oameni au fost evacuati.

Trei persoane au fost ranite, in urma unei explozii intr-un bloc din Botosani

Trei persoane au fost ranite, vineri, in urma unei explozii intr-un bloc de apartamente din Botosani. Alti 20 de oameni au fost evacuati.

Masina rasturnata pe Bulevardul Kiseleff din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, joi, in Capitala dupa ce o masina s-a rasturnat pe Bulevardul Kiseleff intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei.

Incendiu violent la o fabrica din Orastie. Cinci persoane au fost ranite - VIDEO

Cinci persoane au fost ranite, in urma unui incendiu produs, marti dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara. Ranitul a fost transportat la spital, iar pompierii.

ALERTA in SUA: Focuri de arma la o scoala din Washington! Sase persoane au fost RANITE!

Politia a intervenit in forta in Washington dupa ce au fost anuntate focuri de arma la scoala Freeman HighSchool din districtul Spokane. Un angajat al echipei medicale a transmis ca sase persoane au.

Incendiu urmat de o explozie la Orastie: 5 persoane au fost ranite (VIDEO)

Panica la o fabrica de vopseluri din Orastie, judetul Hunedoara! O persoana a fost grav ranita, iar alte 4 au fost intoxicate cu fum, dupa un incendiu, urmat de o explozie. Pompierii au intervenit de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )