Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un nou avertisment din partea Rusiei! Navele de lupta americane din Marea Neagra sunt monitorizate constant

Antena3 Antena3,
Un nou avertisment din partea Rusiei! Navele de lupta americane din Marea Neagra sunt monitorizate constant

Amiralul rus Vladimir Valuev a declarat ca navele de lupta americane din Marea Neagra sunt monitorizate constant, relateaza site-ul agentiei Sputnik. Acele nave se afla pe radarul nostru, cu siguranta,. continuă pe Antena3

Avertisment dur din partea americanilor. Investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani

Avertisment dur din partea americanilor, investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani. Potrivit acestora, pentru ca Romania sa depaseasca recordul negativ, una dintre masuri ar fi.

Sorin Gal, director general ANRM: Ucraina va privatiza reteaua nationala de transport al gazelor intr-un an si jumatate, existand interes major din partea unor companii americane

Sorin Gal, director general al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), a declarat marti ca are informatii potrivit carora Ucraina intentioneaza sa privatizeze, intr-un an si jumatate, reteaua nationala de transport al gazelor. Un interes major pentru sistemul de transport din Ucraina il manifesta investitorii americani, a mai spus Sorin Gal, in cadrul evenimentului ZF Power Summit 2018.

Un nou partid din Marea Britanie, Renew, vrea sa anuleze Brexitul

Un partid nou din Marea Britanie, care a fost inspirat de gruparea En Marche! a presedintelui francez Emmanuel Macron, a lansat luni o campanie pentru a anula Brexitul si incearca sa convinga parlamentarii sa blocheze orice acord la care ajunge Theresa May pentru iesirea din UE, relateaza News. ro citand Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )