Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou caz asemanator cu Caracal. Un violator din Urziceni, care ia fete la ocazie, este in libertate

Antena3 Antena3,
Un nou caz asemanator cu Caracal. Un violator din Urziceni, care ia fete la ocazie, este in libertate

Cazul Caracal e lectia din care autoritatile n-au invatat nimic! inca un individ acuzat ca racoleaza victime la ocazie e liber, desi ar fi recunoscut deja ca a violat o fata de 15. continuă pe Antena3

Un nou caz de doctor cu titluri stiintifice false iese la iveala la un spital de Urgenta din Bucuresti

Un nou caz de doctor cu titluri stiintifice false iese la iveala la un spital de Urgenta din Bucuresti. Este vorba de Checherita Ionel Alexandru de la Spitalul de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti care este.

Viorica Dancila, anunt pentru angajatii din ministere care nu si-au primit salariile

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca in sedinta de guvern de joi va incerca sa gaseasca o solutie astfel incat angajatii din ministerele care au apartinut ALDE sa isi primeasca.

Fostul viceprimar al municipiului Caracal, exclus din PSD

Fostul viceprimar al municipiului Caracal, Octavian Stanescu, ce si-a pierdut functia din conducerea administratiei locale dupa ce in luna iulie a fost exclus din PSD, a fost imputernicit sa coordoneze.

Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, cel care a descins la sase dimineata in casa lui Gheorghe Dinca, pus sub invinuire de Sectia Speciala

ProcurorulCristian Ovidiu Popescu care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de sectia speciala pentru magistrati, dupa mai multe cercetari. Printre.

Tara din Europa care va fi lovita de fenomenul Bestia din Est. Sunt asteptate episoade de viscol

Marea Britanie va fi lovita din nou de fenomenul Bestia din Est. Britanicii ar putea fi afectatide o iarna severa, spun meteorologii. Expertii anunta una dintre cele mai friguroase ierni din.

Melescanu: Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegala

Senatorul Teodor Melescanu a declarat joi ca nu recunoaste excluderea sa din ALDE si ca va merge in .

Interviu. Tot ce trebuie sa stii despre Dokstation, sigurul festival de documentare de muzica din Romania, care va avea loc intre 12 si 15 septembrie

Dupa concertele de peste vara, acum e momentul sa stam linistiti in fata unui ecran si sa ne bucuram de Dokstation, un festival mai aparte in calendarul evenimentelor dedicate fanilor muzicii. in perioada 12-15 septembrie are loc la Bucuresti singurul festival din Romania dedicat documentarelor despre muzica.

11.9: Esecul imaginatiei: Osama bin Laden, micul terorist din Afganistan care a ingenuncheat America

In pofida avertismentelor alarmante privind pericolul major reprezentat de al-Qaida, Administratia George W. Bush parea incapabila sa-si imagineze ce dezastru avea sa provoace pe 11 septembrie 2001 organizatia extremista a lui Osama Ben Laden, zeflemitor descris ca micul terorist din Afganistan, scrie Mediafax.

O minora din Tulcea care venise la munca in Eforie Nord a disparut. Daca ati vazut-o, anuntati Politia!

Politistii au fost sesizati cu privire la disparitiaAndreei Paula ROSCA, in varsta de 16 ani, din comuna Beidaud, judetul Tulcea. La data de 1 iulie a. c. minora a venit in statiunea Eforie Nord, apoi.

HOROSCOP. Femeile din zodiac care ofera cea mai frumoasa iubire

Sunt femei care dau totul plus un infinit cand vine vorba de iubire. in relatiile sentimentele, ele isi pun sufletul pe tava si se dedica in intregime partenerului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )