Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un nou caz de plagiat in Ministerul de Interne. Un sef de la Anticoruptie ar fi copiat in teza de doctorat

Adevărul Adevărul,
Un nou caz de plagiat in Ministerul de Interne. Un sef de la Anticoruptie ar fi copiat in teza de doctorat

Un nou caz de plagiat a aparut in Ministerul Afacerilor Interne MAI). Un sef din Directia Generala Anticoruptie - chiar cel care coordoneaza investigarea tuturor angajatilor MAI atunci cand exista suspiciuni de coruptie - este acuzat ca ar fi copiat pagini intregi in lucrarea de doctor, sustinuta in anul 2010 in cadrul Academiei de Politie. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Partidul lui Dan Voiculescu a intrat prin efractie in Biroul Electoral Central. Ce partide au copiat modelul Maria Grapini; Succesele si esecurile Moldovei la 10 ani de la incheierea Parteneriatului Estic;

Un nou caz de plagiat in Ministerul de Interne. Un sef din Directia Generala Anticoruptie - chiar cel care coordoneaza investigarea tuturor lucratorilor MAI. Bunica Sofia de 83 de ani, care lucra la o gradinita, a fost condediata. Fiul batranei: A muncit 40 de ani degeaba Sofia Chitoran a fost, pana luni, cea mai batrana angajata.

Nou caz de plagiat in Ministerul de Interne. Bogdan Ciobanu este chiar cel care coordoneaza investigarea angajatilor cand exista suspiciuni de coruptie (VIDEO)

Plagiate pe banda rulanta in Ministerul de Interne. Un sef din Directia Generala Anticoruptie, chiar cel care coordoneaza investigarea tuturor angajatilor atunci cand exista suspiciuni de coruptie, este.

Procurorii pregatesc un nou caz impotriva lui Carlos Ghosn

Fostul presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, a promis sa spuna adevarul la conferinta de presa de saptamana viitoare, anuntand pe Twitter prima sa intalnire cu presa de cand a fost eliberat din inchisoare si la cateva ore dupa un raport conform caruia procurorii pregatesc un nou caz impotriva sa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )