Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un nou CUTREMUR PUTERNIC: 5,7 GRADE! PANICA TOTALA! Specialistii sunt in alerta

B1 B1,
Un nou CUTREMUR PUTERNIC: 5,7 GRADE! PANICA TOTALA! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea 5,7s-a produs marti in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS). Seismul a avut epicentrul la 47 de kilometri de. continuă pe B1

Un nou CUTREMUR PUTERNIC: 5,6 GRADE! PANICA TOTALA! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea 5,6 s-a produs marti in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS). Seismul a avut epicentrul la 47 de kilometri de.

Nou cutremur de suprafatain Grecia. Seismul, resimtit puternic si in Italia

Un nou cutremur de suprafata, cu magnitudinea de 5,7, s-a produs marti dupa-amiaza in sudul Greciei, anunta Institutul american de geofizica USGS), miscarea telurica fiind resimtita puternic inclusiv in It.

Cutremur puternic in Romania in urma cu putin timp. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur puternic in Romania in urma cu putin timp. Vom reveni cu amanunte. --- in luna aprilie, directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamantului, Gheorghe Marmureanu a estimat ca.

Cutremur puternic in Romania. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur puternic in Romania in urma cu putin timp. Vom reveni cu amanunte. --- in luna aprilie, directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamantului, Gheorghe Marmureanu a estimat ca.

Secretul ascuns al CUTREMURULUI care a lovit ROMANIA! Incredibil ce s-a auzit in timpul seismului! E panica TOTALA (VIDEO)

O inregistrare audio dezvaluie cum s-a auzit cutremurul de 5,8 grade pe Richter produs in Vrancea, in noaptea de 27 spre 28 octombrie. Undele seismice au fost captate de Sistemul REVIS, o inventie a profeso.

Cutremur cu magnitudinea de 5,8 n zona seismica Vrancea. Este cel mai mare seism din acest an

Un cutremur puternic a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in Romania. Potrivit Institutului National pentru Fizica a Pamantului, cutremurul, care s-a produs la ora 03. 38, a avut magnitudinea de 5,8 grade Richter. Seismula fost resimtit puternic si in Capitala.

Cutremur puternic in centrul Greciei

Un seism cu magnitudinea 5,6 s-a produs marti dimineata in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS), la doar cateva zile dupa cutremurul de 6,4 care a avut.

Cutremur puternic in Noua Zeelanda

Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 a lovit, marti, insula de nord a Noii Zeelande si miscarea a fost resimtita de mii de oameni, desi in prima faza nu au fost raportate victime sau daune materiale, potrivit.

Cutremur puternic in Argentina. Seismul a avut magnitudinea de 6,4

Un cutremur de pamant cu magnitudinea 6,4 s-a produs luni la sud de orasul Ushuaia din sudul extrem al Argentinei, au anuntat specialistii de la Serviciul de prospectare geologica al Statelor Unite USGS), citati.

Nou CUTREMUR in Romania. Ce magnitudine a avut

Un cutremur cu magnitudinea 3,6pe scara Richter s-a produs duminica, la ora locala 17. 46, in judetul Buzau, la o adancime de 117de kilometri, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )