Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un nou cutremur puternic a avut loc in Mexic

Antena3 Antena3,
Un nou cutremur puternic a avut loc in Mexic

Un nou cutremur a avut loc sambata, in Mexic. Seismul a fost masurat de USGS la mangnitudinea de 6,2 grade. Cutremurul a avut loc in sudul Mexicului, aproape de Oaxaca. Stire in curs. continuă pe Antena3

DEZASTRU in Mexic: Un nou CUTREMUR puternic!

Un nou cutremur a avut loc sambata, in Mexic. Seismul a fost masurat de USGS la mangnitudinea de 6,2 grade. Cutremurul a avut loc in sudul Mexicului, aproape de Oaxaca, potrivit.

DEZASTRU in Mexic: Un nou CUTREMUR puternic! (FOTO, VIDEO)

Un nou cutremur a avut loc sambata, in Mexic, la ora locala 7:53 15:53 ora Romaniei). Seismul a fost masurat de USGS la mangnitudinea de 6,2 grade. Au fost pornite sirenele de alarma, iar.

Doua noi cutremure puternice au avut loc in Mexic

Un nou cutremur a avut loc sambata, in Mexic. Seismul a fost masurat de USGS la mangnitudinea de 6,2 grade. Cutremurul a avut loc in sudul Mexicului, aproape de Oaxaca. Stire in curs.

Doua noi cutremure puternice au avut loc in Mexic - VIDEO

Un nou cutremur a avut loc sambata, in Mexic. Seismul a fost masurat de USGS la mangnitudinea de 6,2 grade. Cutremurul a avut loc in sudul Mexicului, aproape de Oaxaca. Stire in curs.

Mexicul, lovit de un nou cutremur, cu magnitudinea de 6,1 grade

Un nou cutremur, cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richer, a lovit sambata sudul Mexicului, fiind resimtit si in capitala tarii, la doar 4 zile de la seismul devastator de 7,1 grade, care a facut aproape 300 de morti, relateaza AFP.

Un nou cutremur zguduie Mexicul

Un cutremur cu magnitudinea 6,2 a avut loc sambata in sudul Mexicului, in apropiere de orasul Ixtepec din statul Oaxaca, relateaza rt. com.

Cutremur major in Japonia, in apropierea centralei de la Fukushima

Un cutremur puternic a avut loc in Japonia. Potrivit primelor masuratori, seismul a avut magnitudinea de 6,1. Epicentrul cutremurului a fost localizat la 200 de mile de centrala nucleara de la.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 a avut loc in Coreea de Nord. Chinezii banuiesc ca ar fi fost un nou test nuclear

Expertii in fizica pamantului din China au detectat un cutremur cu magnitudinea 3,4 in Coreea de Nord, dar acestia suspecteaza ca ar fi fost de fapt o explozie, ridicand astfel temeri ca Phenianul ar fi realizat noi teste nucleare, relateaza Reuters. Seismul ar fi avut centrul la aproximativ 50 de kilometri de locul de teste ale nord-coreenilor.

Un nou CUTREMUR in Vrancea. Ce magnitudine a avut seismul

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP), vineri dimneata, la ora 7:47, s-a produs in Zona seismica Vrancea, un cutremur cu magnitudinea 3. 1, la.

Cutremur puternic in Noua Zeelanda

Un cutremur de magnitudinea 6,1 a zguduit Noua Zeelanda, conform Mediafax. Seismul s-a produs la o adancime de 10 kilometri si a fost inregistrat la 211 kilometri de insulele subantarctice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )