Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un nou cutremur in Turcia, dupa cel mai violent seism din ultimul deceniu. Ce magnitudine a avut

B1 B1,
Un nou cutremur in Turcia, dupa cel mai violent seism din ultimul deceniu. Ce magnitudine a avut

Un nou seism a fost resimtit miercuri pe coasta Turciei de la Marea Egee, la zece zile dupa ce cutremurul de 6,8 grade pe scara Richter 30 octombrie), cel mai violent seism din ultimul deceniu, a ajuns la un bilant. continuă pe B1

Decizia de a amana olimpiadele loveste cel mai tare in elevii din clasa a XI-a Bogdan: Mi se ia sansa de a-mi implini visul

Decizia Ministerului Educatiei de a amana olimpiadele in acest an scolar loveste cel mai tare in elevii din clasa a XI-a, pe care un rezultat la olimpiada putea sa ii califice pentru cele mai mari facultati din lume si sa le dea sansa unei burse, date fiind costurile foarte mari de scolarizare, afirma Bogdan Teodorescu, elev in clasa a XII-a. Este unul dintre cei peste 1. 000 de elevi, parinti si profesori care cer ministerului sa gaseasca solutii de a organiza online olimpiadele. Anul trecut, el se calificase la olimpiada nationala la Astronomie, dar pandemia i-a luat aceasta sansa. El spune ca acum a pierdut din nou sansa de a-si implini visul: Nu COVID-ul mi-a luat sansa, ci ministerul.

Cine a fost Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa, cel mai longeviv premier din lume. Ce decizie s-a luat dupa moartea lui

In aceasta dimineata lumea politica mondiala a pierdut cel mai longeviv Prim-Ministru. La varsta de 84 de ani, seicul Khalifa a fost cel mai longeviv Prim-Ministru din lume. A ocupat postul de la independenta Bahrainului in 1971. Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa Seicul Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa a fost unul dintre cei .

Adio, Trasnitii. Cand se incheie cel mai longeviv show romanesc

Dupa 34 de sezoane, serialul Trasnitii de la Prima TV ajunge la final. Oficialii postului au facut anuntul trist pentru fanii celui mai longeviv show romanesc. Show-ul Trasnitii a ajuns la final Cu peste 2. 000 de episoade, serialul Trasnitii a intrat, in 2015, in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai lung sitcom din lume.

Orban, explicatii despre noile restrictii: in pietele inchise gradul de conformare era cel mai mic Producatorii, clientii sunt persoane mai in varsta, expuse riscului unor forme mai severe de COVID-19

Premierul Ludovic Orban sustine ca suspendarea temporara a functionarii pietelor din spatii inchise s-a luat dupa ce s-a constatat ca gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic. Mai mult, a sustinut premierul, producatorii si clientii sunt persoane mai in varsta care sunt expuse dezvoltarii unor forme severe de COVID-19.

Cel mai mare producator de camasi din Romania inchide majoritatea magazinelor

Compania Braiconf SA, cel mai mare producator de camasi din Romania, cu o traditie de 70 de ani pe piata, isi reconfigureaza strategia si inchide majoritatea magazinelor, in special cele din mall-uri, mai ales dupa ce unele centre comerciale au continuat sa ceara chirie in lockdown.

MAREA BRITANIE Rata somajului, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Rata somajului in Marea Britanie a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani in trimestrul trei din 2020, in linie cu estimarile, iar concedierile au ajuns la un nivel record, dupa ce pandemia de coronavirus COVID-19) a afectat semnificativ piata fortei de munca.

Noul MacBook Air, oficial: cel mai bun Mac pentru toata lumea are 18 ore de autonomie

In cadrul ultimei conferinte Apple pe 2020, gigantul din Cupertino a dezvaluit trei sisteme noi, Mac mini, MacBook Air si MacBook Pro de 13 inci. Cel din mijloc este cel mai interesant si,.

Cel mai bun influencer din Romania in 2020. O mare surpriza: a luat fata tuturor

S-a ales cel mai bun influencer din Romania din acest an, iar saptamana viitoare va primi premiul Romanian Social Media Star of 2020, la gala E! People`s Choice Awards. Cel mai bun influencer din Romania in 2020 Astfel ca cel mai bun influencer din Romania din acest an este nimeni alta decat splendida Cristina Ich, .

Florin Citu: Guvernarea liberala a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017

Florin Citu afirma ca guvernarea PNL a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017 si pana in prezent, potrivit cifrelor prezentate de INS. Ministrul Florin Citu, despre scaderea ratei i.

Telefoanele mobile, un posibil transmitator al Covid-19? Ce arata cel mai recent studiu

Numarul de persoane infectate cu noul coronavirus creste de la o zi la alta, motiv pentru care specialistii in sanatate incearca sa gaseasca solutii pentru stoparea raspandirii virusului. Cercetatorii de la Universitatea din Sao Paolo au facut, recent, o descoperire uimitoare: telefoanele mobile pot fi un transmitator al Covid-19. Iata cum este posibil asa ceva! .

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )