Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un nou cutremur in Vrancea cu magnitudinea 3,2 pe scara Richter

Adevărul Adevărul,
Un nou cutremur in Vrancea cu magnitudinea 3,2 pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 pe scara Richter s-a produs, duminica seara, in judetul Vrancea. Acesta este al doilea seism inregistrat duminica in Romania, dupa cel din judetul Buzau, care a avut magnitudinea de 4,1 pe Richter. continuă pe Adevărul

Un nou cutremur de 3 grade pe Richter, la ora 8:55

Un nou cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora locala 8:55, .

Nou cutremur in Romania in aceasta dimineata. Ce magnitudine a avut seismul

Un nou cutremur cu magnitudinea 3,3 pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora locala 8:55, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, dupa unul similar care a avut loc in urma cu aproximativ.

Un nou cutremur in Romania! S-a produs in urma cu putin timp! Detalii de ultim moment

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs, duminica seara, in judetul Vrancea. Acesta este al doilea seism inregistrat duminica in Romania, dupa cel din judetul Buzau, care a avut magnitudi.

Nou cutremur in Romania, azi-noapte

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter s-a produs in noaptea de sambata spre duminica, la ora locala 2:21, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la adancimea de 136 de kilometri, potrivit.

Cutremur de 7 pe scara Richter in Romania, anuntat de Seismic Center. Ce spune directorul INFP

Dupa ce pe pagina de Facebook Seismic Center Predictie si alerta cutremur au aparut informatii care anunta un cutremur de peste 7 pe scara Richter in Romania,Constantin Ionescu, directorul.

Cutremur de magnitudine 4,1 pe scara Richter in zona seismica Vrancea

Un cutremur de magnitudinea 4,1 pe scara Richter a fost fost inregistrat in zona seismica Vrancea, la ora 02:21:58, ora Romaniei.

ALERTA: Al doilea CUTREMUR al zilei, in Romania, cu putin timp in urma!

Un nou cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora locala 8:55, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, dupa unul similar care a avut loc in urma cu aproximativ cinci ore.

ALERTA: Romania ZGUDUITA de un nou cutremur! Specialistii trag semnalul de alarma

Un cutremur cu magnitudinea 4,1 s-a produs,in noaptea de smbata spre dumiica, in judetul Buzau, Seismul este al patruleacu magnitudine peste 4 grade, care se inregistreaza in Buzau in.

Cutremur in Vrancea, vineri dimineata

Un cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora locala 3:20, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru.

Cutremur in judetul Buzau, vineri dimineata

Un cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora locala 3:20, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )