Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou cutremur in zona Vrancea

Hotnews Hotnews,
 Un nou cutremur in zona Vrancea

Un nou cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs duminica, la ora 18:01, in zona Vrancea, la o adancime de 86 kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Alte doua cutremure cu aceeasi magnitudine au avut loc in zona seismica Vrancea sambata, la orele 3:14, si vineri, la 9:28. continuă pe Hotnews

Un nou cutremur in zona Vrancea.

Un nou cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs duminica, la ora 18. 01, in zona Vrancea, la o adancime de 86 kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Doua cutremure cu aceeasi magnitudine au avut loc in zona seismica Vrancea sambata, la 3. 14, si vineri, la 9. Orasele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului de duminica sunt Covasna 33 de kilometri), Targu Secuiesc 46 de kilometri), Focsani 51 de kilometri) si Ramnicu Sarat .

Un nou cutremur in Vrancea, cu magnitudinea de 2,6

Un alt seism s-a inregistrat, duminica, la ora 18:01, in Vrancea, la o adancime de 86 de kilometri, potrivit INFP. Orasele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Covasna 33 de kilometri), Targu.

Un nou cutremur a avut loc in zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs sambata dimineata, la ora 3. 14, in zona Vrancea, la o adancime de 111 kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

CUTREMUR in zona Vrancea. Vezi ce magnitudine a avut seismul

Un nou cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs duminica, la ora 18. 01, in zona Vrancea, la o adancime de 86 kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP),.

Cutremur de 2,6 grade in zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs sambata dimineata, la ora 3. 14, in zona Vrancea, la o adancime de 111 kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Orasele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Focsani 39 de kilometri), Covasna 41 de kilometri), Marasesti 44 de kilometri), Targu Secuiesc 50 de kilometri) si Ramnicu Sarat 51 de kilometri). In decembrie, in zona seismica Vrancea au fost inregistrate alte 17 seisme, cu magnitudini intre 2,5 si 3,6 grade pe scara Richter.

CUTREMUR in Vrancea.

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs sambata dimineata, la ora 3. 14, in zona Vrancea, la o adancime de 111 kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), citat de Mediafax. Orasele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Focsani 39 de kilometri), Covasna 41 de kilometri), Marasesti 44 de kilometri), Targu Secuiesc 50 de kilometri) si Ramnicu Sarat 51 de kilometri). In decembrie, in zona seismica Vrancea au fost .

CUTREMUR in Vrancea. Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs sambata dimineata, la ora 3. 14, in zona Vrancea, la o adancime de 111 kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INF.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )