Libnet.ro
UNICEF

19:16

Un nou deces produs de gripa. Numarul victimelor a ajuns la 54 in acest sezon

Adevărul Adevărul,
Un nou deces produs de gripa. Numarul victimelor a ajuns la 54 in acest sezon

Gripa a mai produs un deces: o femeie de 77 de ani din Bihor, confirmata cu virus gripal tip B, avand conditii medicale preexistente si nevaccinata antigripa. Anuntul a fost facut de Institutul National de Sanatate Publica. Numarul total de victime se ridica, in prezent, la 54. continuă pe Adevărul

Doua noi decese provocate de gripa. Numarul mortilor a ajuns la 47

Alte doua persoane au murit din cauza gripei: un barbat in varsta de 53 de ani, din judetul Tulcea, care avea virus gripal tip A H1) pdm09 si conditii medicale preexistente si de o femeie in varsta de 35 de ani, din judetul Iasi, cu virus gripal tip B, dar fara conditii medicale preexistente cunoscute. Niciunul din cei decedati nu era vaccinat antigripal.

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor a ajuns la 51

Un nou deces din cauza gripei a fost confirmat vineri, fiind vorba despre un barbat de 58 de ani care a murit la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 51, scrie news. ro.

UPDATE Inca doua persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor a ajuns la 52

Un nou deces din cauza gripei a fost confirmat vineri, fiind vorba despre un barbat de 58 de ani care a murit la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns vineri la 52. UPDATE 13:41 Potrivit INSP, a mai murit inca un barbat, in varsta de 62 de ani, din judetul Arad.

Ministrul Sanatatii: Nu trebuie declarata EPIDEMIE DE GRIPA. Numarul DECESELOR nu este peste nivelul prognozat

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca nu se impune declararea epidemiei de gripa, in conditiile in care numarul deceselor nu este peste nivelul prognozat de specialisti. Este un numar.

Ministrul Sanatatii: In niciun caz nu trebuie declarata epidemie de gripa. Numarul deceselor nu este peste nivelul pe care specialistii l-au prognozat

Ministrul Sanatatii spune ca in niciun caz nu trebuie declarata stare de epidemie din cauza deceselor cauzate de gripa, Sorina Pintea motivand ca numarul acestora nu este peste nivelul pe care specialistii l-au prognozat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )