Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou domeniu schiabil in Apuseni, la 40 de km de Alba Iulia, cu doua partii, telescaun si banda rulanta pentru copii

Adevărul Adevărul,
Un nou domeniu schiabil in Apuseni, la 40 de km de Alba Iulia, cu doua partii, telescaun si banda rulanta pentru copii

Un nou domeniu schiabil se va construit in Alba, in Muntii Apuseni, la circa 40 de kilometri de Alba Iulia. Proiectul a fost in initiat de Primaria Zlatna si are o valoare de peste 2 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Viceprimarul din Alba Iulia, demisie din functie si din PNL, unde era de peste 20 de ani. El va candida la primarie din partea USR Reactia PNL

Liberalul Gabriel Plesa, viceprimar al municipiului Alba Iulia, a demisionat vineri din functie si a plecat din PNL, partid in care era de peste doua decenii, si s-a inscris in USR, anuntand ca va candida la Primarie din partea acestei formatiuni. El a acuzat lipsa de dezbatere din filiala Alba a PNL, afirmand ca un grup foarte mic ar hotari functii si candidaturi.

FOTO VIDEO Incendiu puternic la o locuinta din Alba Iulia. Pompierii au reusit sa opreasca extinderea focului

Un incendiu puternic a distrus luni, 17 februarie, o anexa a unei locuinte din localitatea Oarda de Jos, parte componenta a municipiului Alba Iulia.

FOTO Recolta spectaculoasa in sera minune de la Alba Iulia: fructe uriase de papaya, dupa banane, smochine si lamai

Sera detinuta de un cetatean din Alba Iulia face, in continuare, minuni. Dupa recoltele surprinzatoare de banane, sera a produs un alt fruct exotic. Proprietarul a recoltat recent fructe uriase de papaya.

FOTO Jafuri in serie in case din Alba Iulia, aflate in constructie. Autorul si un afacerist care cumpara sculele furate, retinuti de politie

Doi barbati din Alba Iulia, banuiti de furt si tainuire, au fost retinuti de oamenii legii. Unul ar fi furat scule din case in constructie, iar celalalt, administratorul unei firme, le-ar fi cumparat, cu toate ca stia ca sunt furate si le-ar fi pus la dispozitia propriilor angajati, pentru a le folosi in lucrari de constructie.

VIDEO Viceprimarul liberal din Alba Iulia, racolat de USR: La PNL, acelasi grup foarte mic hotaraste destinele, functiile si candidaturile

Viceprimarul demisionar al municipiului Alba Iulia, Gabriel Plesa, a explicat vineri, 14 februarie, motivele care au stat la baza plecarii din PNL si trecerea la USR pentru a candida la functia de primar.

Salmonella si stafilococ la angajati ai carmangeriei VIP-urilor din Alba Iulia. Rezultatele analizelor realizate de DSP

DSP Alba a transmis vineri, 14 februarie 2020, rezultatele oficiale ale analizelor efectuate la carmangeria Da Pino din Alba Iulia, ale carei produse au determinat mai multe toxiinfectii alimentare.

Am sperat sa mergem mai departe impreuna Reactia sefului Primariei Alba Iulia dupa demisia viceprimarului Gabriel Plesa

Viceprimarul cu atributii de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, afirma intr-o delcaratie ca regreta decizia colegului sau Gabrile Plesa de a demiisona din functiile de viceprimar si consilieri local.

Miscari importante pe scena politica din Alba Iulia. Viceprimarul PNL Gabriel Plesa a demisionat si va candida din partea USR

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Plesa PNL), si-a dat demisia din functie si ar urma sa se inscrie in USR.

Angajatii unui cunoscut restaurant din Alba Iulia, descoperiti cu Salmonella si Stafilococ auriu. Mai multi clienti au ajuns la spital!

Mai multe persoane au ajuns la spital cu suspiciune de toxiinfectie alimentara, dupa ce au consumat produse dintr-o braserie din Alba Iulia, rezultatele analizelor efectuate ulterior aratand ca angajatii unitatii alimentare aveau Salmonella si Stafilococ aureus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )