Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un nou dosar pentru Tel Drum: DNA a pus sechestru pe bunurile unui fost director

Hotnews Hotnews,
 Un nou dosar pentru Tel Drum: DNA a pus sechestru pe bunurile unui fost director

DNA a deschis un nou dosar care are in centru firma Tel Drum, apropiata de Liviu Dragnea. DNA suspecteaza obtinerea ilegala de fonduri europene pentru cumpararea unei statii de asfaltare, anunta News. ro, care il citeaza pe avocatul unuia dintre suspecti. continuă pe Hotnews

Nou dosar pentru firma controlata de Dragnea. DNA a pus sechestru pe bunurile unui fost director Tel Drum

DNA a deschis un nou dosar care vizeaza firma Tel Drum. Procurorii suspecteaza ca au fost obtinute ilegal fonduri europene pentru cumpararea unei statii de asfaltare. Gheorghe Corbeanca, avocatul lui Florea.

Directorul general al Tel Drum, audiat la DNA

ACTUALIZARE 12:34 Avocatul lui Florea Neda, fost director Tel Drum: E vorba despre un dosar privind obtinerea ilegala de fonduri europene Directorii societatii Tel Drum au fost audiati intr-un dosar privind obtinerea ilegala de fonduri europene in cazul achizitionarii unei statii de asfaltare, a declarat astazi, la iesirea de la DNA, avocatul Gheorghe Corbeanca, aparatorul lui Florea Neda, fost director Tel Drum.

Directorul general Tel Drum, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Petre Pitis, directorul general al societatii Tel Drum este audiat, vineri, la DNA, in calitate de suspect, intr-un dosar de coruptie. La DNA a ajuns vineri si Florea Neda, fost director al Tel Drum.

Firma Tel Drum si directorul general, Petre Pitis, urmariti penal

ACTUALIZARE 14:42 Firma Tel Drum a fost pusa astazi sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru savarsirea infractiunii de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, potrivit unui comunicat al DNA. *ACTUALIZARE 13:06 Directorul Tel Drum, despre Liviu Dragnea: M-ati innebunit cu personajul asta! Am jucat fotbal cu el in liceu *ACTUALIZARE 12:34 Avocatul lui Florea Neda, fost director Tel Drum: E vorba despre un dosar privind obtinerea ilegala de fonduri europene.

Probleme pentru Daddy! Directorul general Tel Drum, audiat la DNA in calitate de suspect (FOTO)

UPDATE: Petre Pitis, directorul general al Tel Drum, este audiat la DNA in calitate de suspect, alaturi de Florea Neda, fost director al aceleasi societati, intr-un dosar de coruptie, informeaza.

Directorul general al Tel Drum, audiat la DNA

Petre Pitis, directorul general al societatii Tel Drum este audiat, vineri, la DNA in calitate de suspect, alaturi de Florea Neda, fost director al aceleasi societati, cei doi fiind cercetati intr-un dosar de coruptie.

Directorul general al Tel Drum, audiat la DNA

Petre Pitis, directorul general al societatii Tel Drum este audiat, vineri, la DNA in calitate de suspect, alaturi de Florea Neda, fost director al aceleasi societati, cei doi fiind cercetati intr-un dosar de coruptie, potrivit surselor din presa.

Seful Tel Drum si un fost director al societatii, audiati la DNA

Petre Pitis, directorul societatii Tel Drum, si Florea Neda, fost director al aceleasi societati, s-au prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiati de procurori intr-un dosar in care se investigheaza fapte de coruptie, transmite Agerpres.

Probleme pentru Daddy! Administratorul Tel Drum, audiat la DNA

Administratorul Tel Drum, Petre Pitis, a ajuns vineri dimineata la DNA pentru a da declaratii in fata procurorilor. Ar fi vorba despre o noua ancheta cu privire la afacerile firmei, informeaza Realitatea.

UPDATE Tel Drum si Petre Pitis, omul care leaga TelDrum de familia lui Liviu Dragnea, urmariti penal de DNA. Dosarul se refera la fonduri europene obtinute ilicit si a pornit de la o sesizare a Oficiului de Combatere a Spalarii Banilor

Tel Drum, o firma - sora a acestei societati, WFA Impex SRL si alte patru persoane au fost puse sub urmarire penala de Directia Nationala Anticoruptie, informeaza un comunicat DNA. Procurorii acuza Tel Drum ca a cumparat cu fonduri europene nerambursabile un utilaj de preparare a asfaltului al un pret umflat pana la 4,2 milioane lei. Urmarit penal este si directorul TelDrum Petre Pitis, omul care apare in mai toate afacerile in care e implicat si Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )