Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un nou exercitiu de alarmare a populatiei va avea loc astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un nou exercitiu de alarmare a populatiei va avea loc astazi

Un nou exercitiu de alarmare a populatiei are loc, astazi, in intreaga tara, avand ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila. in intervalul orar 10:00 - 11:00, vor fi actionate sirenele de alarmare publica existente in toate judetele, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou exercitiu de alarmare a populatiei are loc astazi, intre orele 10.00 si 11.00

Un nou exercitiu de alarmare a populatiei are loc, miercuri, in intreaga tara, avand ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila. In intervalul orar 10. 00, vor fi actionate sirenele de alarmare publica existente in toate judetele, potrivit news. ro.

Un nou exercitiu de alarmare a populatiei se va desfasura, miercuri, intre orele 10.00 si 11.00

Sirenele de alarmare publica, existente in toate judetele tarii, vor fi actionate, miercuri, intre orele 10. 00, in cadrul unui nou exercitiu de alarmare a populatiei.

Un nou exercitiu de alarmare a populatiei a avut loc astazi, intre orele 10.00 si 11.00

Miercuri, in jurul orei 10. 00, a fost declansat exercitiul de verificare a sirenelor din Bucuresti si din Ilfov. Potrivit ISU Bucuresti, au fost transmise 5 impulsuri a 16 secunde fiecare cu pauza de 10 secunde intre ele. Pentru incetarea alarmei se transmite un semnal continuu, de aceeasi intensitate cu durata de 2 minute, informeaza autoritatile. Exercitiul a durat pana la ora 11.

Ce inseamna cand visezi ca gasesti bani! Iata ce schimbari majore vor avea loc in viata ta

Sa visezi bani nu este ceva neobisnuit. Iata ce inseamna cand gasesti bani in vise si ce schimbari majore vor avea loc in viata ta. - cand visezi ca gasesti bani -.

Bacalaureat 2018: Probele orale la prima sesiune vor avea loc in februarie

Probele orale pentru prima sesiune din anul 2018 a examenului de Bacalaureat vor avea loc in luna februarie, a anuntat, marti, Ministerul Educatiei.

IGSU continua verificarea sirenelor de alarmare publica din toate judetele tarii. Cand va avea loc exercitiul

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU continua verificarea sirenelor de alarmare publica si in luna septembrie. Potrivit Libertatea. ro, la nivel national au loc exercitii.

VIDEO Deputatii, unda verde pentru revizuirea Constitutiei. Cand anunta Liviu Dragnea ca ar putea avea loc referendumul pentru redefinirea familiei

Camera Deputatilor a mai facut un pas inainte pentru organizarea referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Ba mai mult, seful social-democratilor spera ca referendumul sa aiba loc in aceasta toamna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )