Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un nou focar de pesta porcina africana la Vulcanesti

Adevărul Adevărul,
Un nou focar de pesta porcina africana la Vulcanesti

Un nou focar de pesta porcina africana a fost inregistrat in orasul Vulcanesti. intr-o gospodarie individuala, care avea patru porci, probele prelevate de la doi porci au confirmat prezenta virusului. Animalele au fost omorate si arse. continuă pe Adevărul

Ciolos, despre pesta porcina africana: Poate duce la catastrofe economice. Cum caracterizeaza reactia Guvernului Dancila

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, la Adevarul Live, faptul ca pesta porcina africana ar putea sa genereze catastrofe economice. Mai mult, fostul sef al Palatului Victoria sustine ca reprezentantii Cabinetului Dancila au dat dovada de incompetenta si iresponsabilitate.

LOVITURA pentru Petre Daea: O noua EPIDEMIE ameninta Romania, dupa DEZASTRUL provocat de pesta porcina

In plin scandal generat de dezastrul provocat de pesta porcina africana, o noua epidemie pare aproape sa loveasca Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentara ANSVSA) a.

PNL vrea comisii de ancheta parlamentare pentru violentele de la protestul din Piata Victoriei si pentru pesta porcina

PNL anunta ca va cere infiintarea unor comisii parlamentare de ancheta privind violentele de la protestul din 10 august si pentru focarele de pesta porcina. Mai mult, liderul liberalilor, Ludovic Orban, a punctat faptul ca va fi depusa si o motiune simpla impotriva ministrului Carmen Dan.

Dezastrul pestei porcine africane: sute de animale au fost ucise, iar numarul focarelor este in continua crestere

Sute de porci au fost sacrificati dupa ce pesta porcina africana a cuprins si judetul Bihor. Pana la sfarsitul saptamanii trecute au fost identificate 27 de focare, dintre care 26 la porcii domestici si unul la mistreti.

Lupta cu pesta porcina, atentat la economia nationala

Lupta impotriva pestei porcine determina masuri aberante. Raspandirea virusului i-ar putea duce la faliment nu numai pe crescatorii de animale, dar mai nou, si pe cei care cultiva porumb, obligati sa distruga culturile. Patronatele vorbesc despre un sabotaj al economiei nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )