Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un nou focar de pesta porcina a fost confirmat in Romania

Antena3 Antena3,
Un nou focar de pesta porcina a fost confirmat in Romania

Autoritatile au confirmat un nou focar de pesta porcina, intr-o comuna din Dambovita. Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la o exploatatie comerciala din satul Fierbinti, judetul. continuă pe Antena3

Focar de pesta porcina, confirmat la o ferma din Dmbovita

Un nou focar de pesta porcina a fost confirmat in judetul Dambovita, la o ferma din comuna Selaru, unde 11 animale au fost gasite moarte. Sambata dimineata, zeci de suine vor fi eutanasiate. Acesta este al doilea focar de pesta porcina africana confirmat in judet.

Pesta porcina continua sa se extinda! Focar confirmat in satul Fierbinti din Dambovita

Pesta porcina africana a fost confirmata la o exploatatie comerciala de tip A din satul Fierbinti, judetul Dambovita. Ca urmare, Centrul local de combatere a bolilor din judetul Dambovita s-a intrunit.

Suspiciunea de pesta porcina de la Stoenesti a fost infirmata

Cei trei porci care au murit marti, la Stoenesti, in judetul Arges, nu aveau pesta porcina africana. Analizele e laborator au infirmat suspiciunile care au bagat panica in localnici.

Fermele de porci care cer despagubiri uriase, desi n-au fost atinse de pesta porcina. Ce motiveaza administratorii care solicita statului 5,6 milioane de lei

Administratorii a doua ferme de porci din localitatea ialomiteana Cazanesti cer despagubiri de stat de 5,6 milioane de lei pe motiv ca activitatea le-a fost afectata de pesta porcine, chiar daca virusul nu le-a ucis animalele.

ANSVSA: O suta de focare de pesta in Baragan. Au fost platite despagubiri in valoare de 11 milioane de lei

Pesta porcina africana evolueaza in 296 de localitati din 18 judete, unde sunt 1. 136 de focare, in timp ce la mistreti au fost semnalate peste 400 de cazuri, potrivit Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Pana in prezent, au fost despagubiti peste 8. 400 de proprietari, valoarea totala a platilor depasind 236 de milioane de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )