Libnet.ro
UNICEF

07:00

Nou fond de investitii european, de 80 milioane euro, pentru startup-uri IT

Hotnews Hotnews,
 Nou fond de investitii european, de 80 milioane euro, pentru startup-uri IT

Startup-urile de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii european, lansat, miercuri, de firma de investitii C4 Ventures. continuă pe Hotnews

PLANURI POST-PANDEMIE 80 miliarde euro, pentru stimularea economica a Germaniei

Guvernul german lucreaza la un pachet de stimulare in valoare de 75 de miliarde-80 de miliarde de euro 83 de miliarde- 89 de miliarde de dolari) pentru a sprijini redresarea economica dupa pandemia coronavirusului, anunta saptamanalul Bild am Sonntag, citat de agentia Reuters. Guvernul federal ar urma sa aloce peste 60 de miliarde de euro, in timp ce autoritatile regionale vor suporta restul, se arata in documentul citat de saptamanalul german.

intelegerea si combaterea dezinformarii: UE aloca 2,5 milioane de euro pentru Observatorul European al mass-mediei digitale

Proiectul intitulat Observatorul European al mass-mediei digitale EDMO), finantat de UE cu 2,5 milioane de euro, si-a inceput activitatea luni. Proiectul va contribui la o mai buna intelegere a actorilor relevanti, vectorilor, instrumentelor, metodelor, dinamicilor de diseminare, obiectivelor prioritare si impactului dezinformarii asupra societatii.

TBI Bank a inregistrat un profit net de aproape 23 milioane euro in 2019

Profitul net consolidat al TBI Bank a crescut cu 58% in 2019, pana la un nivel record de 22,9 milioane euro, conform rezultatelor auditate.

Germania vrea sa acorde prime in valoare de 5 miliarde de euro pentru a incuraja achizitia de masini

Ministerul Economiei din Germania a propus o schema de prime in valoare de 5 miliarde de euro pentru a incuraja achizitia de masini ca parte din pachetul de stimulare financiara care urmeaza sa fie aprobat de Berlin, au declarat doua surse apropiate de minister.

Guvernul anunta un fond de investitii de 300 de milioane de euro. Cum ar putea functiona

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul ia in considerare realizarea unui fond de investitii cu capital de 300 de milioane de euro, pentru inceput, pentru sustinerea marilor companii, in cadrul planului de relansare economica. Economistul Iancu Guda a explicat cum ar putea functiona un astfel de fond.

Pierdere de 240 milioane euro in industria hoteliera

Industria hoteliera a pierdut aproximativ 240 de milioane de euro in lunile martie, aprilie si mai, in urma celor circa 6 milioane de innoptari care nu au mai avut loc in aceasta perioada, a declarat, pentru Agerpres, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania FIHR), Calin Ile.

Pierderi de 240 milioane euro in industria hoteliera

Industria hoteliera a pierdut aproximativ 240 de milioane de euro in lunile martie, aprilie si mai, in urma celor circa 6 milioane de innoptari care nu au mai avut loc in aceasta perioada, a declarat, pentru Agerpres, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania FIHR), Calin Ile.

Bancile pot castiga pana la 10 milioane euro pe an din tranzactiile cu criptomonede

Bancile pot obtine venituri intre 2-10 milioane de euro pe an daca incheie un parteneriat cu o plaforma de tranzactionare de criptomonede sau daca permit clientilor sa utilizeze criptomonede, conform Bitcoin Romania.

Ministrul maltez al economiei ar fi platit 350.000 de euro pentru asasinarea unei jurnaliste

O suma de 350. 000 de euro ar fi primit asasinul jurnalistei Daphne Caruana Galizia de la fostul ministru maltez al Economiei, a marturist luni, in fata instantei, martorul din acest dosar, Melvin Theuma, conform Agerpres.

ROMATSA aloca 1,79 milioane lei pentru o solutie integrata de protectie si securitate IT

Regia Autonoma Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA organizeaza licitatie deschisa pentru o solutie integrata de protectie si securitate IT, valoarea estimata a contractului fiind de 1,79 milioane lei, potrivit unui anunt de participare postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )