Libnet.ro
UNICEF

16:30

Nou fragment din denuntul lui Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Nou fragment din denuntul lui Ludovic Orban

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Antena 3, un nou fragment din denuntul redactat de liderul PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila. Scandalul a ajuns si la cea mai importanta. continuă pe Antena3

Teoria conspiratiei din denuntul lui Ludovic Orban, demontata la Antena 3 de un jurnalist israelian

Expert in .

Deutsche Welle: Daca denuntul lui Ludovic Orban va avea urmari, s-ar crea un precedent teribil. S-ar desfiinta complet democratia din Romania

Daca plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila va avea urmari s-ar crea un precedent teribil si am putea sa ne asteptam ca toate disputele politice sa se rezolve pe calea.

Liviu Dragnea a intervenit la Antena 3, dupa ce a aflat un detaliu incredibil din denuntul lui Orban

Liviu Dragnea a intervenit, duminica, seara la Editia speciala, dupa ce Mihai Gadea a prezentat pasajul din plangerea penala semnata de Ludovic Orban care argumenta acuzatiile de inalta tradare care o.

Editie exploziva prezentata de Mihai Gadea si Mircea Badea. Avem textul denuntului lui Ludovic Orban

Mihai Gadea si Mircea Badea prezinta, in aceasta seara la Sinteza zilei, in premiera nationala, textul denuntului facut de liderul PNL, Ludovic Orban, la adresa premierului Viorica Dancila. Denuntul.

Editie exploziva Sinteza zilei. Avem textul denuntului lui Ludovic Orban

Mihai Gadea si Mircea Badea prezinta, in aceasta seara la Sinteza zilei, in premiera nationala, textul denuntului facut de liderul PNL, Ludovic Orban, la adresa premierului Viorica Dancila. Denuntul.

Ludovic Orban isi asuma iar plangerea penala impotriva lui Dancila: Punti externe construite in zeci de ani sunt dinamitate de Dragnea (VIDEO)

Ludovic Orban a insistat din nou ca i se pare indreptatit gestul sau de a depune plangerea penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. Liderul PNL a sustinut ca interesele fundamentale ale.

Ludovic Orban, dupa criticile Comisiei Europene: Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a UE. Actualii guvernanti - niste ageamii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei guvernari, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Potrivit lui Orban, guvernul PSD a transformat.

Ludovic Orban, la Parchetul General

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul Parchetului General. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

Ludovic Orban, la Parchetul General / Acolo a venit miercuri dimineata si deputatul Catalin Radulescu

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General, transmite news. ro. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra! (VIDEO)

Ludovic Orban s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii. Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra, a spus Orban,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )