Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un nou GREU al POLITICII iese din inchisoare mai devreme de termen: Cat a executat Pinalti din pedeapsa de trei ani si noua luni

B1 B1,
Un nou GREU al POLITICII iese din inchisoare mai devreme de termen: Cat a executat Pinalti din pedeapsa de trei ani si noua luni

Gheorghe Stefan, fostul primar din Piata Neamt, a fost eliberat din inchisoare, joi, dupa ce a executat 140 de zile din perdeapsa de 3 ani si 9 luni. Cererea sa a fost admisa de judecatorii de la Tribunalul. continuă pe B1

Guvernul finlandez si-a manifestat disponibilitatea de a prelua mai devreme presedintia Consiliului UE daca autoritatile de la Bucuresti vor solicita acest lucru. MAE: Romnia este pregatita sa preia mandatul la 1 ianuarie 2019

Guvernul finlandez si-a manifestat disponibilitatea de a prelua mai devreme presedintia Consiliului Uniunii Europene in cazul in care autoritatile de la Bucuresti vor solicita acest lucru, insa Executivul de la Bucuresti nu si-a exprimat intentia de a amana preluarea presedintiei Consiliului Uniunii, potrivit presei de la Helsinki. Ministerul Afacerilor Externe MAE) a reactionat marti seara, afirmand ca Romania este pregatita pentru preluarea mandatului la 1 ianuarie 2019, iar pregatirile se desfasoara conform calendarului. MAE transmite, de asemenea, ca, in urma clarificarilor oferite de Ambasada Romaniei la Helsinki, principalul cotidian finlandez a publicat o actualizare a informatiei ce trateaza declaratiile oficialilor finlandezi, actualizare care cuprinde pozitia Executivului roman si clarifica faptul ca Romania nu se afla in imposibilitatea de a-si exercita mandatul si nu va solicita asistenta Guvernului finlandez.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 16 NOIEMBRIE 2018. Venus iese din retrograd, Mercur intra!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 15 NOIEMBRIE 2018; astazi este o alta zi importanta astrologic. Venus, planeta iubirii, armoniei, relatiilor, iese din miscarea retrograda in care a intrat pe 5 octombrie, ac.

Acccidentare ingrozitoare suferita de una din cele mai importante handbaliste a Romaniei: Off! Cat imi doream sa merg la Campionatul European (VIDEO)

Momente de cosmar in timpul meciului dintre SCM Craiova si Minaur Baia Mare! Centrul Ana Maria Ticu, una din cele mai in forma jucatoare din Romania, a suferit o accidentare teribila la bratul drept. in.

Reduceri de 10% sau 5% pentru cei care si achita mai devreme obligatiile fiscale

Persoanele fizice care au depus Declaratia Unica pana la 31 iulie 2018 si isi achita integral obligatiile fiscale estimate pentru anul 2018, pana la 15 decembrie, inclusiv, vor primi o bonificatie de 5% din totalul sumei datorate, transmite Ministerul Finantelor.

De ce incepe Postul Craciunului cu o zi mai devreme in 2018

Postul Craciunului, al doilea ca importanta dupa cel al Pastilor, incepe anul acesta pe 14 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. Cea mai aspra zi de postire pentru sarbatoarea.

De ce incepe Postul Craciunului cu o zi mai devreme in 2018. Regula lasatului secului in zilele de miercuri si vineri

Postul Craciunului, al doilea ca importanta dupa cel al Pastilor, incepe anul acesta pe 14 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. Cea mai aspra zi de postire pentru sarbatoarea Craciunului este ajunul Nasterii Domnului. Credinciosii lasa sec pe 13 noiembrie, aceasta fiind ultima zi in care se consuma de dulce: carne, branza, lapte, oua.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )