Libnet.ro
UNICEF

10:15

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 17 iunie 2019. Relaxare si visare sub Luna plina in Sagetator. Vezi pentru ce zodii

B1 B1,
NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 17 iunie 2019. Relaxare si visare sub Luna plina in Sagetator. Vezi pentru ce zodii

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, LUNI 17 IUNIE 2019. O zi cu semnificatii aparte, generate de Luna plina in Sagetator sau Luna capsunie. Poti afla mai multe informatii despre Luna plina capsunie aici. Luna. continuă pe B1

HOROSCOP DRAGOSTE 14 IUNIE. Taurii sunt optimisti, Berbecii au parte de o imbunatatire a vietii amoroase

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 14 IUNIE 2019. Azi ne vom bucura de un sextil inspirational intre Neptun si Saturn. Luna se afla in Scorpion si ne aflam la doar trei.

HOROSCOP 15 iunie 2019. Berbecii sunt deschisi in fata sentimentelor proprii. Taurii sunt pusi de aventuri erotice

HOROSCOP Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 15 IUNIE 2019. Azi este randul lui Mercur sa il urmeze pe Marte si sa traverseze punctele de eclipsa, Nodul Nord si Nodul Sud si sa creeze legatura cu sextilul.

HOROSCOP 16 iunie. Berbecii debordeaza de optimism, Gemenii sunt cuprinsi de furie

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, DUMINICA 16 iunie 2019. Iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa.

HOROSCOP SPECIAL: Ce influenta are pentru zodia ta LUNA PLINA CAPSUNIE in Sagetator de luni 17 iunie 2019? Este ultima Luna plina inainte de ECLIPSELE verii!

Luna plina a lunii iunie 2019 are loc luni 17 iunie si este numita Luna plina capsunie. Luna plina primeste cate o alta porecla in fiecare luna; cea din iunie poarta numele capsunilor intrucat coincide cu sezonul.

Prognoza meteo pentru luni, 17 iunie. Vesti incredibile de la meteorologi

Luni, 17 iunie, in zonele de deal si de munte, precum si in vestul, sud-vestul, nordul, estul si centrul teritoriului vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin.

Curs valutar BNR, luni, 17 iunie. Cat costa euro la casele de curs valutar?

Banca Nationala a Romaniei nu comunica valorile valutelor de pe 17 iunie fiind sarbatoare legala. Noile cotatii vor fi indicate pe site-ul oficial BNR in curul zilei de marti. Pana atunci, raman valabile valorile anterioare. Curs valutar BNR: Dolar 1 dolar = 4,1899 lei Dolarul a indicat o crestere in cursul precedent al BNR. Acesta .

HOROSCOP 17 IUNIE. Taurii au parte de o zi calma, Gemenii isi gasesc o noua sursa de putere

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 17 IUNIE 2019; astazi avem Luna plina capsunie in Sagetator care este in conjunctie cu norocosul Jupiter aflat acum retrograd in Sagetator si aceste astre ne fac.

HOROSCOP de weekend pentru fiecare zodie in parte. Berbecii s-ar putea sa fie pe calea gresita, Taurii exceleaza in sfaturi

Iata horoscopul weekend de dragoste sub Luna in Leu pentru fiecare zodie : HOROSCOP BERBEC HOROSCOPCeva despre care nu esti sigur cum sa o realizezi devine brusc accesibila si iti este clar.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )