Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un nou incident intre politie si persoane de culoare in Statele Unite: Un ofiter a impuscat un barbat care era intins pe jos cu mainile ridicate (VIDEO)

B1 B1,
Un nou incident intre politie si persoane de culoare in Statele Unite: Un ofiter a impuscat un barbat care era intins pe jos cu mainile ridicate (VIDEO)

Politia din Statele Unite este iarasi implicata intr-un incident ce are caracter rasist. Un barbat de culoare a fost impuscat de un politist desi nu s-a opus actiunilor ofiterului, ba mai. continuă pe B1

Decizie incredibila luata de americani: Toate zborurile intre Statele Unite si Turcia, interzise pana la 1 septembrie

SUA au decis ca pana la 1 septembrie toate zborurile intre Statele Unite si Turcia sa fie interzise. Astfel ca nicio companie aeriana, fie ea americana sau straina, nu are voie sa zboare in.

Statele Unite ridica toate restrictiile de zbor catre Turcia

Autoritatile americane au ridicat restrictiile de zbor impuse intre Statele Unite ale Americii si Turcia, dupa tentativa esuata de puci impotriva presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, au anuntat luni autoritatile aviatiei civile americane, citate de France Presse, transmite Agerpres. FAA Federal Aviation Administration) a ridicat toate restrictiile de zbor catre si dinspre Turcia la ora locala 13:45 17:45 GMT), in ziua de 18 iulie 2016, a anuntat intr-un comunicat de presa succint agentia federala americana.

Statele Unite interzice zborurile spre si dinspre Turcia, dupa lovitura de stat esuata

Toate zborurile intre Statele Unite si Turcia au fost interzise pana la 1 septembrie, potrivit Administratiei americane de Aviatie FAA), citata de Aviation Channel.

Statele Unite interzic zborurile spre si dinspre Turcia, dupa lovitura de stat esuata

Toate zborurile intre Statele Unite si Turcia au fost interzise pana la 1 septembrie, potrivit Administratiei americane de Aviatie FAA), citata de Aviation Channel.

Turcia ii taie pensia predicatorului Gulen, aflat in exil in Statele Unite

Fethullah Gulen, predicatorul aflat in exil in Statele Unite si oponentul presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan care il acuza ca s-ar afla in spatele tentativei de lovitura de stat din Turcia, a fost privat de pensie, a anuntat miercuri agentia de presa oficiala turca Anadolu, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Turcia suspecteaza Statele Unite ca stiau de complot. Tentativa de lovitura de stat, coordonata de la baza din Incirlik?

Avioane de vanatoare folosite in tentativa de lovitura de stat din Turcia au fost alimentate in zbor de o aeronava decolata de la baza aeriana turca Incirlik, utilizata partial de Statele Unite, afirma surse militare turce, sugerand ca Departamentul american al Apararii stia de complot.

il vor sacrifica Statele Unite pe Fethullah Gulen?

Casa Alba a declarat luni ca Statele Unite nu il adapostesc pe Fethullah Gulen, predicatorul musulman considerat de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ca fiind persoana din spatele tentativei de lovitura de stat din Turcia, si vor examina atent o eventuala cerere de extradare, transmite DPA, potrivit Agerpres. Asadar, sugestia conform careia Satele Unite il adapostesc cumva pe domnul Gulen este in realitate incorecta, a spus purtatorul de cuvant al Casei Albe, Josh Ernest.

Armenia: Confruntari violente intre politie si protestatarii ce sprijina un grup de persoane care au ocupat sediul politiei din capitala Erevan

Confruntari violente intre fortele de ordine si protestari au izbucnit in capitala Armeniei, Erevan. Numeroase persoane au inlaturat baricadele puse langa un sediu de politie ce este.

Coreea de Nord a lansat trei rachete cu o raza de actiune care poate lovi Coreea de Sud. Ce masuri vor lua Statele Unite

Coreea de Nord a lansat, marti dimineata, trei rachete balistice cu o raza de actiune intre 500 si 600 de kilometri.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1964 seconds )