Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un nou jucator pe piata de dulciuri din Romania. Planurile Poftis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un nou jucator pe piata de dulciuri din Romania. Planurile Poftis

Piata de dulciuri din Romania are, de cateva saptamani, un nou jucator. Compania franceza Patisseries Gourmandes, o afacere de peste 130 de milioane de euro, a intrat pe piata locala un brand de biscuiti si prajituri adaptate specificului romanesc,. continuă pe Wall-Street Ro

ANUNT SOC pentru posesorii de DACII: Ce se intampla in Europa cu cea mai iubita masina din Romania!

Dacia a dat lovitura pe piata auto din Europa! Compania este prezenta cu doua modele in Top 10 al celor mai bine vandute vehicule. Dacia Duster se afla pe pozitia a 7-a, cu 17. 500 de unitati.

De ce nu a zis Cezar Ouatu ca e roman din Romania la X Factor UK?

Cezar Ouatu a fost criticat de multi romani pe YouTube si social media pentru ca, la preselectiile X Factor UK, a subliniat de mai multe ori ca este din Italia, desi s-a nascut in Romania. Iata cum explica artistul declaratia.

Apelul DISPERAT al angajatilor singurului spital de lepra din Romania: ii rog sa doneze cateva legume care le prisosesc

Angajatii singurului spital de bolnavi de lepra din Romania fac apel catre oameni sa doneze cateva legume care le prisosesc pentru a asigura hrana celor zece pacienti internati la spitalul din judetul.

LOVITURA pentru cel mai bogat OIER din Romania: Notificarea INCREDIBILA trimisa de Directia Veterinara! (FOTO)

Dumitru Andresoi, unul dintre cei mai bogati oieri din Romania, posesorul unei turme de peste 40. 000 de oi, a fost avertizat de Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSV) Hunedoara ca nu.

Tariceanu, atac la Manfred Weber: Nu cunoaste deloc situatia din Romania! Cineva i-a scris discursul

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca liderul PPE, Manfred Weber, nu cunoaste situatia din Romania. Nu suntem in niciun fel in aceasta situatie si cei care au vanturat ideea.

Dintre muncitorii din Romania - 30% - platiti cu salariul minim

Trei din zece muncitori din Romania au fost platiti anul trecut cu salariul minim pe economie, a afirmat astazi Valentina Vasile, director stiintific la Institutul de Economie Nationala al Academiei Romane, apreciind situatia ca fiind ingrijoratoare, chiar in conditiile in care salariul minim a crescut.

Importul de forta de munca, automatizarea si externalizarea, solutii pentru criza de personal din Romania

Importul de specialisti din strainatate, automatizarea si externalizarea reprezinta principalele solutii pe termen scurt si mediu pentru companiile din Romania care se confrunta cu o lipsa de personal fara precedent, sustin specialistii unei companii.

Manfred Weber, dupa intalnirea cu Viorica Dancila: Sunt extrem de ingrijorat de situatia din Romania

Liderul Grupului Partidului Popular European din Parlamentul European, Manfred Weber, s-a declarat marti extrem de ingrijorat de situatia din Romania, dupa o intrevedere avuta la Bruxelles cu premierul Viorica.

Rusia, noi acuzatii grave la adresa sistemului antiracheta din Romania

Componentele sistemului de aparare antiracheta al SUA din Romania si Polonia risca sa duca la colapsul Tratatului fortelor nucleare intermediare INF), a declarat marti Vladimir Ermakov, seful Departamentului.

Asociatia Editorilor din Romania: manuale sub orice standarde

Povestea, trista, a noilor manuale scolare continua, cu acuze, scuze si promisiuni. Directorul executiv al Asociatiei Editorilor din Romania AER), Mihai Mitrica, a declarat ca opinia publica s-a concentrat asupra greselilor din manualele scolare scoase de Editura Didactica si Pedagogica, insa nu s-a spus nimic despre calitatea acestora pe care o apreciaza sub orice standard educational modern: Opinia publica s-a oprit cu atentia asupra greselilor din manuale, dar problema este ca tabloul general arata groaznic. Greselile din manualele scolare sunt doar ceea ce face titluri in presa, ce nu s-a spus este calitatea pe care o au acele manuale, care este sub orice standard educational modern.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )