Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou minim istoric pentru leu. Cursul sare de pragul de 4,87 leieuro

Adevărul Adevărul,
Un nou minim istoric pentru leu. Cursul sare de pragul de 4,87 leieuro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,8722 lei pentru un euro, in crestere cu 0,17% fata de nivelul de 4,8641 consemnat miercuri. Dolarul a avansat cu 0,85%, la 4,1883 lei pe unitate. continuă pe Adevărul

ASTAZI: Nou minim istoric pentru leu: 4,8641 unitati pentru un euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,8641 lei pentru un euro, in urcare cu 0,10% fata de nivelul de 4,8590 consemnat marti. Dolarul a crescut cu 0,30%, la 4,1529 lei pe unitate, scrie News.

Cursul valutar a explodat. Leul a atins un nou minim istoric

Cursul valutar a explodat miercuri, leul atingand miercuri un nou minim istoric, potrivit datelor oficiale anuntate de Banca Nationala a Romaniei.

Audienta TV a ceremoniei virtuale Primetime Emmy Awards a scazut la un nou minim istoric

Audienta TV a ceremoniei virtuale a Primetime Emmy Awards a scazut la un nou minim istoric de 6,1 milioane de privitori, potrivit datelor comunicate de compania de televiziune americana ABC, detinuta de Walt Disney Co.

Euro, maxim istoric pentru a patra oara in numai o luna

Cursul de schimb leu-euro a atins un nou maxim istoric. Moneda europeana a fost cotata la 4,8722 lei. Astfel, cotatia monedei europene in raport cu leul a atins un nou record pentru a patra oara in luna septembrie.

AJUNS LA UN NOU MAXIM ISTORIC Cursul de schimb sperie exportatorii

Mihai Ionescu: Cursul de schimb poate deraia profund si ireparabil * Aurelian Dochia: Nici in acest an, nici anul viitor si nici in urmatorii zece ani nu va fi usor * Ionut Dumitru: Evolutia cursului depinde de aplicarea majorarii cu 40% a pensiilor Situatia din tara noastra, atat cea din plan politic, cat si cea din zona economica, atrage speculantii, care vor profita si vor influenta in mod negativ cursul valutar, avertizeaza Mihai Ionescu, presedintele executiv al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR) si co-presedintele Consiliului de Export al Romaniei.

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia, este vizat de un nou dosar penal pentru inducerea in eroare a alegatorilor

Omul de afaceri Mohammad Murad, candidat independent la functia de primar al orasului Mangalia, sprijinit de PSD, este vizat de un nou dosar penal. Asta dupa ce organizatia PNL a formulat o plangere catre biroul el.

Un nou dosar penal pentru Mohammad Murad, candidat la Primaria Mangalia

Politia Mangalia i-a deschis un nou dosar penal lui Mohammad Murad, candidat independent la functia de primar, sprijinit de PSD, pentru coruperea si inducerea in eroare a alegatorilor, dupa ce organizatia locala a PNL a formulat o plangere in acest sens atat catre biroul electoral, cat si la politie, a declarat, pentru Agerpres, Dana Constantinescu, secretar general al formatiunii liberale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )