Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un nou-nascut a fost gasit mort la groapa de gunoi Pata Rat din apropiere de Cluj-Napoca

B1 B1,
Un nou-nascut a fost gasit mort la groapa de gunoi Pata Rat din apropiere de Cluj-Napoca

Trupul neinsufletit al unui nou-nascut a fost descoperit, miercuri, in zona rampei de gunoi Pata Rat din apropierea municipiului Cluj-Napoca, relateaza Mediafax. Politistii au fost sesizati, miercuri, de catre. continuă pe B1

Nou-nascut gasit mort la groapa de gunoi Pata Rat din apropiere de Cluj-Napoca

Cadavrul unui nou-nascut a fost descoperit, miercuri, in zona rampei de gunoi Pata Rat din apropierea municipiului Cluj-Napoca. Cadavrul a fost vazut printre deseurile deversate de o autospeciala. Politia a demarat o ancheta.

VIDEO Ciobanul dat disparut a fost gasit mort pe marginea raului Doamnei

Ciobanul, in varsta de 35 de ani, din comuna Cosesti, dat disparut din data de 19 aprilie, a fost gasit mort, joi dimineata, pe marginea raului Doamnei. Trupul neinsufletit al acestuia a fost purtat de ape mai mult de zece kilometri.

Arges: Ciobanul disparut de trei zile a fost gasit mort. Cel mai probabil el a fost luat de o viitura

Ciobanul de 35 de ani din judetul Arges, dat disparut de luni si cautat timp de trei zile de zeci de politisti a fost gasit mort, joi, pe marginea unui rau. Trupul neinsufletit al acestuia a fost gasit in.

Tragedie in Arges. Copilul disparut a fost gasit mort

UPDATE: Copilul de 13 ani din localitatea Miros, judetul Arges a fost gasit mort. Sute de oameni au contribuit la cautarea acestui dupa ce disparuse aproape de un lac. Un copil in varsta de 13 ani a disparut.

Acte TERORISTE ale rusilor, in Ucraina. Un politician a fost gasit MORT, cu urme de tortura pe trup. Kievul reia ofensiva impotriva rebelilor

Presedintele interimar al Ucrainei, Oleksander Turcinov, a ordonat reluarea ofensivei impotriva rebelilor separatisti pro-rusi din estul tarii. Decizia a fost luata dupa ce un politician din partidul lui Turcinov.

Barbat gasit mort in locuinta

Un barbat de 54 de ani a fost gasit mort in locuinta sa din localitatea Valea viilor. Barbatul prezenta leziuni pe corp. Procuratura a demarat o ancheta.

Barbat de 39 de ani gasit mort in apele raului Bucovel. Omul a cazut de pe un pod

Barbatul de 39 de ani, din localitatea Bucov, judetul Prahova, disparut de duminica dupa-amiaza, a fost gasit mort de catre militarii ISU la aproximativ 300 de metri de locul in care acesta a fost luat de ape, scrie Mediafax.

Barbat de 39 de ani gasit mort in apele raului Bucovel. Omul a cazut de pe un pod. in Prahova ramane valabil un Cod Portocaliu de inundatii

Barbatul de 39 de ani, din localitatea Bucov, judetul Prahova, disparut de duminica dupa-amiaza, a fost gasit mort de catre militarii ISU la aproximativ 300 de metri de locul in care acesta a fost luat de ape, scrie Mediafax.

Copilul de 13 ani luat de ape, gasit mort. Alte doua persoane disparute, decedate in urma viiturilor (VIDEO)

Pompierii l-au gasit mort pe copilul de 13 ani din judetul Arges, disparut in apele raului Teleorman, in localitatea Surdulesti. Trupul baiatului a fost gasit la baza unui pod, la aproximativ 500 de metri de .

Un barbat din Capitala a fost gasit impuscat in cap, cu o arma de vanatoare

Un barbat din Capitala a fost gasit impuscat in cap, cu o arma de vanatoare. Era anteprenor si avea 44 de ani. Omul a fost gasit in aceasta dimineata de sotie si avea arma de vanatoare langa el.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )