Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un nou protest este anuntat joi seara n Piata Victoriei, de la ora 19,00

Hotnews Hotnews,
 Un nou protest este anuntat joi seara n Piata Victoriei, de la ora 19,00

Comunitatea Facebook Coruptia Ucide anunta un nou protest, joi seara, in Piata Victoriei, dupa ce peste 4. 000 de bucuresteni au iesit in urma cu o zi pentru a protesta impotriva modificarilor la Codul de Procedura penala si impotriva Guvernului. continuă pe Hotnews

Un nou protest anuntat pentru joi searain Piata Victoriei: Noi NUplecam. VOI plecati!

Grupul Coruptia Ucide anunta un nou protest pentru joi seara in Piata Victoriei, dupa ce peste 4. 000 de bucuresteni au iesit in urma cu o zi pentru a protesta fata de modificarile la Codul de Procedura Penala si fata de alianta de la guvernare ce sustine aceste modificari.

Protest marcat de violente in Piata Victoriei: Mai multe persoane au fost urcate in duba. Jandarmii au trebuit sa intervina toata seara (FOTO, VIDEO)

Vremea protestelor pasnice din Piata Victoriei pare sa se fi incheiat. Manifestatia de joi seara a fost marcata de numeroase incidente dupa ce mai multi dintre cei prezenti au refuzat sa respecte indicatiile.

LIVEVIDEO Nou protest n Capitala: 7.000 de oameni au iesit n Piata Victoriei. Manifestantii i-au cntat liderului PSD Multi ani primeasca - Dragnea sa primeasca - La multi ani

Manifestantii au revenit joi seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou protest fata de modificarile aduse de PSD-ALDE legilor justitiei si codurilor penale. Manifestatia din aceasta seara are loc in contextul in care liderul PSD Liviu Dragnea, care are deja o condamnare definitiva, tocmai a primit o noua pedeapsa cu inchisoarea 3 ani si 6 luni cu executare), in prima instanta, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. ***Proteste si la Cluj, Sibiu, Timisoara, Iasi: mii de oameni scandeaza impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea ***_______________22. 40: Din difuzoare se aude Hora Unirii. in piata s-a format o mica hora. 32: La aceasta ora in Piata au mai ramas pana in 2. 000 de oameni22. 18: Se scandeaza, de la megafon: Jandarmeria, jos palaria. Manifestantii au mai strigat: Liviu Dragnea sa ajungi imbracat in multe dungi22. 01: in Piata a aparut si o ambulanta SMURD, dar se pare ca a fost vorba de o alarma falsa 21. 56: Multimea s-a mai rarit. Oamenii scandeaza in continuare impotriva lui Liviu Dragnea21. 45: Oamenii au cantat We will rock you si, din nou, dedicatia pentru Dragnea Multi ani primeasca. Din difuzoare a curs apoi Oda bucuriei, imnul UE. Manifestantii mentin lanternele telefoanelor aprinse. 33: Se mai circula prin fata Guvernului si dinspre blvd. Iancu de Hunedoara spre Nicolae Titulescu. Jandarmii sunt in continuare foarte discreti, cordonul format e rar, la circa 10 metri distanta unul de altul. 27: Numarul manifestantilor din Piata a urcat la 7. 11: Se scandeaza Anticipate!.

VIDEO Nou protest in centrul Iasiului, pentru a doua zi consecutiv. Oamenii cer demisia lui Liviu Dragnea

Dupa protestul maraton de miercuri, cand peste 1500 de ieseni au marsaluit patru ore prin centrul orasului, zeci de oameni s-au strans si joi seara in Piata Unirii.

Un nou protest pregatit la Satu Mare, pentru seara zilei de miercuri

Luptam pentru o justitie libera este evenimentul organizat online care cheama satmarenii in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de modificarile Codului de Procerura Penala.

Un nou protest se anunta la Chisinau, dupa invalidarea mandatului lui Andrei Nastase / Hai cu noi. Va fura si pe voi

Un nou protest se anunta joi la Chisinau fata de decizia instantei de a invalida alegerile locale noi care au avut loc la 3 iunie. Hai cu noi. Va fura si pe voi, este sloganul protestului de astazi, dupa ce ieri cateva mii de oameni au iesit sub sloganul Pana aici! Ne-am saturat!, scrie unimedia. md.

LIVEVIDEO Nou protest n Capitala: 7.000 de oameni n Piata Victoriei. Manifestantii cnta Multi ani primeasca - Dragnea sa primeasca - La multi ani / Trafic nchis dinspre Kiseleff spre Calea Victoriei

Manifestantii au revenit joi seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou protest fata de modificarile aduse de PSD-ALDE legilor justitiei si codurilor penale. Manifestatia din aceasta seara are loc in contextul in care liderul PSD Liviu Dragnea, care are deja o condamnare definitiva, tocmai a primit o noua pedeapsa cu inchisoarea 3 ani si 6 luni cu executare), in prima instanta, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. 46: Unii dintre protestatari au inceput sa plece. 33: Se mai circula prin fata Guvernului si dinspre blvd. Iancu de Hunedoara spre Nicolae Titulescu. Jandarmii sunt in continuare foarte discreti, cordonul format e rar, la circa 10 metri distanta unul de altul. 27: Numarul manifestantilor din Piata a urcat la 7. 11: Se scandeaza Anticipate!21. 03: Momentul imnului in Piata Victoriei: protestatarii au cantat imnul si au aprins lanternele telefoanelor20. 51: Lumea canta Multi ani primeasca, multi ani primeasca, la multi ani / Cine sa primeasca, Dragnea sa primeasca, la multi ani 20. 43: De la microfon este citita declaratia data de Dancila. Lumea huiduie si striga Analfabeta, Demisia / Proasta satului e in fruntea statului20. 31: Jandarmii monteaza garduri spre Calea Victoriei, lumea huiduie.

LIVEVIDEO/TEXT Nou protest n Bucuresti: 2.000 de oameni n Piata Victoriei. Manifestantii cnta Imnul golanilor si Oda bucuriei si scandeaza Demisia sau La multi ani / Prezenta discreta a Jandarmeriei

Manifestantii au revenit joi seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou protest fata de modificarile aduse de majoritatea PSD-ALDE legilor justitiei si codurilor penale. Manifestatia din aceasta seara are loc in contextul in care liderul PSD Liviu Dragnea, care are deja o condamnare definitiva, a primit o noua pedeapsa cu inchisoarea 3 ani si 6 luni cu executare), in prima instanta, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. 52: Masinile care trec prin Piata claxoneaza in semn de sustinere. Oamenii continua sa se adune in Piata. De la metrou vin grupuri de cate 60-80 de persoane19. 40: La megafon este citita lista ministrilor din Guvern. Lumea huiduie19. 35: Penalii!, Rezistam, nu cedam - striga manifestantii. Jandarmii au inceput sa desfasoare gardurile.

LIVEVIDEO Nou protest n Capitala: 5.000 de oameni n Piata Victoriei. Manifestantii cnta Multi ani primeasca - Dragnea sa primeasca - La multi ani / Trafic nchis dinspre Kiseleff spre Calea Victoriei

Manifestantii au revenit joi seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou protest fata de modificarile aduse de majoritatea PSD-ALDE legilor justitiei si codurilor penale. Manifestatia din aceasta seara are loc in contextul in care liderul PSD Liviu Dragnea, care are deja o condamnare definitiva, a primit o noua pedeapsa cu inchisoarea 3 ani si 6 luni cu executare), in prima instanta, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. 51: Lumea canta Multi ani primeasca, multi ani primeasca, la multi ani / Cine sa primeasca, Dragnea sa primeasca, la multi ani 20. 43: De la microfon este citita declaratia data de Dancila. Lumea huiduie si striga Analfabeta, Demisia / Proasta satului e in fruntea statului20. 31: Jandarmii monteaza garduri spre Calea Victoriei, lumea huiduie.

VIDEO Protest n Piata Victoriei: peste 7.000 de oameni au iesit n strada dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Manifestantii i-au cntat liderului PSD Multi ani primeasca / Dragnea sa primeasca / La multi ani

Peste 7. 000 de oameni iesit joi seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou protest impotriva PSD-ALDE. Manifestatia a avut loc in contextul in care liderul PSD Liviu Dragnea tocmai a primit o noua condamnare penala 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare). Protestatarii i-au cantat lui Dragnea Multi ani primeasca si i-au transmis La multi ani!, La puscarie!. S-a scandat insistent si Demisia, demisia!. Din difuzoare au rasunat Imnul golanilor, Oda bucuriei, We will rock you sau Hora Unirii. Protestul a fost unul pasnic. Fata de seara precedenta, cand mobilizarea masiva a fortelor de ordine, echipate de interventie, a dus la numeroase incidente, prezenta Jandarmeriei joi seara a fost una discreta. VIDEO Proteste si la Cluj, Sibiu, Timisoara, Iasi: mii de oameni au manifestat impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )