Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un nou protest este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei

Hotnews Hotnews,
 Un nou protest este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei

Un nou protest contra aliantei de la guvernare si a modificarilor la legile justitiei este anuntat pentru duminica seara, incepand cu ora 18. 00, in Piata Victoriei din Bucuresti. Evenimentul creat pe Facebook de noua organizatii este intitulat Ei cu hotii, noi cu totii. continuă pe Hotnews

De ce nu este bine pentru femei sa intre in Biserica in pantaloni?

De ce nu este bine pentru femei sa intre in Biserica in pantaloni? Iata ce spun preotii despre acest lucru. in principiu, femeia ispiteste si fara sa vrea, prin hainele sale, prin corpul.

Informare meteo de precipitatii mixte si ninsori, valabila de sambata dimineata pana duminica seara in toata tara

ANM a emis o informare meteo de precipitatii mixte in vest, nord si centru, de ninsori la munte si strat de zapada consistent la altitudini mari si de intensificari ale vantului, valabila de sambata ora 08. 00 pana duminica ora 20.

Directorul turneului de la Melbourne asigura: Serena Williams este pregatita pentru Australian Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, fost numar 1 mondial si care a nascut o fetita in acest an, este pregatita sa revina in activitate la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, a anuntat directorul turneului, Craig Tiley.

Arhiepiscopia Argesului si Muscelului: Totul este pregatit pentru inmormantarea regelui Mihai

Toate pregatirile au fost facute la noua catedrala arhiepiscopala de la Curtea de Arges pentru inmormantarea regelui Mihai, ceremonie a carei data inca nu a fost stabilita, a.

REGELE MIHAI A MURIT. Arhiepiscopia Argesului si Muscelului: Totul este pregatit pentru inmormantare

Toate pregatirile au fost facute la noua catedrala arhiepiscopala de la Curtea de Arges pentru inmormantarea regelui Mihai, ceremonie a carei data inca nu a fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )