Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un nou protest fata de Gabriel Oprea a fost anuntat pentru vineri seara in Capitala

Adevărul Adevărul,
Un nou protest fata de Gabriel Oprea a fost anuntat pentru vineri seara in Capitala

Un nou protest fata de Gabriel Oprea a fost anuntat, pentru vineri seara, in Piata Universitatii din Bucuresti. Joi, doar la manifestarea din Capitala au participat peste 2. 500 de oameni. continuă pe Adevărul

Gabriel Oprea a anuntat ca demisioneaza din Senat: La fel ca si familia Gigina, doresc adevarul (VIDEO)

Gabriel Oprea a anuntat ca demisioneaza din Senatul Romaniei pentru ca nu vrea sa se ascunda de Justitie in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Nu ma ascund in spatele.

Protest fata de decizia Senatului in cazul lui Gabriel Oprea. Craiovenii au anuntat ca vor iesi in strada in aceasta seara

Protestul a fost initiat pe Facebook, iar craiovenii au anuntat ca vor iesi in aceasta eara in strada. Manifestarea fata de decizia Senatului in caul lui Gabriel Oprea va avea loc in Piata Mihai Viteazul, intre orele 18.

Protestatarii ies din nou in strada, in Capitala, sa ceara demisia lui Gabriel Oprea din Parlament

Un nou protest fata de Gabriel Oprea a fost anuntat, pentru vineri seara, in Piata Universitatii din Bucuresti, de catre organizatorii manifestatiei care a strans, joi, in Capitala, peste.

FOTOGALERIE / VIDEO 150 de oameni au participat la un nou protest impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor in Piata Universitatii. S-a scandat Dreptate, nu imunitate! si DNA, nu te Oprea!

In jur de 150 de oameni au participat vineri seara, in Piata Universitatii, la un nou protest impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor care l-au protejat de DNA. Prezenta a fost mult mai scazuta decat in urma cu o zi, cand 4. 000 de oameni au protestat in fata Senatului. Motivul prezentei reduse ar putea fi acela ca Gabriel Oprea a anuntat astazi ca va demisiona din Senat, dupa protestul de joi seara si dupa ce si presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, in cursul zilei, demisia din Parlament. Manifestantii au scandat din nou, vineri, Dreptate, nu imunitate!, DNA, nu te Oprea! si PSD si ALDE, ciuma rosie!.

Gabriel Oprea anunta ca demisioneaza din Senat

Gabriel Oprea a anuntat ca demisioneaza din Senatul Romaniei, dupa ce vineri presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia acestuia. Vineri dimineata, Oprea a depus o solicitare de reluare a votului, insa a inteles ca sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea ca acest lucru sa se intample si ca doreste adevarul despre acel incident, la fel ca si familia Gigina. UPDATE 1: Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a salutat demisia lui Oprea, despre care a spus ca este un gest bine-venit. UPDATE 2: Demisia senatorului Gabriel Oprea nu a fost inregistrata, vineri, pana la finalizarea programului de lucru al Senatului, a precizat purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru, pentru News. ro.

Gabriel Oprea a demisionat din Senat, dar nu poate fi urmarit penal in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Care este explicatia

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca va demisiona din Senatul Romaniei saptamana viitoare. insa, el ramane protejat de votul colegilor, pana la o noua cererea procurorilor adresata Administratiei Prezidentiale, bazata pe probe noi.

Sotia lui Gabriel Oprea a fost transportata de urgenta la spital: Sandra Oprea ar fi suferit un atac de panica

Sotia lui Gabriel Oprea a fost transportata, miercuri seara de urgenta la spital. Sandra Oprea a fost preluata, de acasa, de un echipaj de ambulanta, informeaza B1 TV. Sotia fostului ministru de Interne a.

Sebastian Ghita sustine ca la mitingul organizat joi impotriva lui Gabriel Oprea au fost mai multe persoane infiltrate (VIDEO)

Se vrea deturnarea protestelor in cazul lui Gabriel Oprea. Deputatul Sebastian Ghita sustine ca la mitigul organizat joi impotriva fostului ministru de Interne au fost mai multe persoane infiltrate care.

Un nou protest in Capitala fata de votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Aproximativ o suta de persoane s-au adunat in Piata Universitatii

Un nou protest a fost organizat vineri, in Piata Uiversitatii din Capitala, fata de votul dat de senatori in cazul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea. Manifestatia a inceput in.

Un nou protest in Capitala fata de votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Aproximativ 150 de persoane s-au adunat in Piata Universitatii

UPDATE: Potrivit B1 TV, la protestul din Piata Universitatii au participat aproximativ 150 de persoane. Un nou protest a fost organizat vineri, in Piata Universitatii din Capitala, fata de votul dat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )