Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un nou protest la Iasi. Oamenii ies din casa pentru a patra seara consecutiv sa spuna Stop OUG 13/2017!

Adevărul Adevărul,
Un nou protest la Iasi. Oamenii ies din casa pentru a patra seara consecutiv sa spuna Stop OUG 13/2017!

Iesenii se pregatesc pentru un nou protest pasnic fasa de ordonanta 13/2017. Protestatarii sunt asteptati in centrul orasului, incepand cu ora 18. continuă pe Adevărul

Un nou protest la Iasi. 15.000 de ieseni au iesit din casa pentru a patra seara consecutiv sa spuna Stop OUG 13/2017!

Iesenii se pregatesc pentru un nou protest pasnic fasa de ordonanta 13/2017. Protestatarii sunt asteptati in centrul orasului, incepand cu ora 18.

Proteste la Buzau. Oamenii ies din nou in strada

Protestatarii ies in strada din nou vineri, la ora 18. La Buzau, manifestatia precedenta din seara de joi, 2 februarie, a strans peste 400 persoane care au protestat pe platoul din centrul orasului.

Proteste la Constanta. Oamenii ies din nou in strada

Protestatarii ies in strada din nou vineri, la ora 18. La Constanta, manifestatia precedenta din seara de joi, 2 februarie, a strans aproape 10. 000 persoane care au marsaluit pe strazile orasului.

Un nou protest anuntat la Sibiu. De azi iesim in strada in fiecare zi pana invingem!

Un nou protest s-a anuntat la Sibiu pentru ziua de miercuri, 1 februarie, de la ora 19. 00, in Piata Mare a orasului.

UPDATE Un nou protest impotriva amnistiei si gratierii, anuntat duminica in Bucuresti. Organizatorii anunta un protest miercuri dimineata, in Piata Victoriei

Un nou protest impotriva amnistiei si gratierii va avea loc in Bucuresti duminica, incepand cu ora 17:00. Ca si la precedentele mitinguri, protestatarii sunt asteptati sa se adune in Piata Universitatii, de unde se va pleca, cel mai probabil, in mars spre Guvern. De asemenea, organizatorii anunta ca miercuri iesim in strada in cazul in care anuntul ministrului este unul care nu tine cont de ce au cerut strada si multe alte organizatii si institutii. UPDATE Un nou protest, anuntat pentru miercuri dimineata, la ora 9:00, in Piata Victoriei din Capitala.

Un nou protest la Severin. Peste 250 de severineni au plecat in mars pe strazile orasului

Dupa ce miercuri seara, pe strazile Severinului au iesit mai bine de 1. 000 de oameni, in cursul serii de joi severinenii s-au mobilizat pentru un nou protest.

Un nou protest la Severin. Protestatar: Luati voi un milion si noi hai sa ne spalam dosarele

Dupa ce miercuri seara, pe strazile Severinului au iesit mai bine de 1. 000 de oameni, in cursul serii de joi severinenii s-au mobilizat pentru un nou protest.

Craiovenii se mobilizeaza pe retelele sociale pentru un nou protest de amploare

Dupa ce miercuri seara, pe strazile din Craiova au iesit peste 4000 de oameni, lumea a inceput sa se mobilizeze astazi pentru un nou protest.

Baimarenii se intorc in strada. Un nou protest este anuntat in aceasta seara de la ora 19.30

Un nou protest se anunta in Baia Mare in aceasta seara. Evenimentul este anuntat pentru ora 19. 30 in Piata Revolutiei. Noaptea trecuta peste 200 de oameni au iesit in strada, dupa ce Guvernul a adoptat Legea Amnistiei si a Gratierii.

Un nou protest este anuntat pentru miercuri dimineata, in semn de nemultumire fata de OUG privind dezincriminarea abuzului in serviciu

Un nou protest este anuntat sa aiba loc, mieruri dimineata, la Palatul Victoriei, in semn de nemultumire fata de OUG privind dezincriminarea abuzului in serviciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )