Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un nou record in Marea Britanie: peste 50.000 de cazuri de COVID-19

România Liberă România Liberă,
Un nou record in Marea Britanie: peste 50.000 de cazuri de COVID-19

Marea Britanie, confruntata cu o accelerare a epidemiei de COVID-19 cauzata de o mutatie a virusului. continuă pe România Liberă

Record de cazuri noi de COVID-19 Marea Britanie: peste 41.000 de cazuri

Marea Britanie a raportat cel mai mare numar de cazuri de Covid-19 de la debutul pandemiei. Autoritatileau anuntat peste 41. 000 de cazuri noi de coronavirus din cauzaraspandirii noii tulpini in An.

Record de cazuri noi de COVID-19 in Marea Britanie: peste 41.000 de cazuri

Marea Britanie a raportat cel mai mare numar de cazuri de Covid-19 de la debutul pandemiei. Autoritatileau anuntat peste 41. 000 de cazuri noi de coronavirus din cauzaraspandirii noii tulpini in An.

Noua tulpina de coronavirus face ravagii: record de infectari in Marea Britanie. Ce se intampla in Belgia

Marea Britanie a inregistrat luni un record absolut de noi infectari cu SARS-CoV-2. Autoritatile sanitare au anuntat 41. 000 de cazuri noi in 24 de ore. Expertii spun ca la baza acestui bilantimpresionant sta noua tulpina a virusului si - mai grav - ca acest record ar putea fi doborat in zilele urmatoare.

Marea Britanie: Numar record de noi contaminari cu SARS-CoV-2. Bilantul deceselor a depasit pragul de 71.500

Marea Britanie a inregistrat marti un numar record de noi contaminari cu SARS-CoV-2, cu peste 11. 000 mai mult fata de ziua precedenta, au anuntat autoritatile.

Noua varianta a coronavirusului a fost depistata si in Portugalia, la calatorii care au sosit in Madeira din Marea Britanie

Noua varianta a coronavirusului, care este legata de cresterea rapida a numarului de infectii in Marea Britanie, a fost depistata si pe insula portugheza Madeira, in primele cazuri din noua tulpina.

Marea Britanie ar putea autoriza astazi un nou vaccin anti-COVID

Marea Britanie ar putea autoriza un nou vaccin anti-COVID. Este vorba despre serul produs de AstraZeneca si Universitatea Oxford, conform Digi24.

Un nou vaccin ar putea primi unda verde in Marea Britanie. Ce avantaje are serul produs cu sprijinul cercetatorilor de la Universitatea Oxford

Marea Britanie ar putea autoriza un nou vaccin anti-COVID chiar maine. Este vorba despre serul produs de AstraZeneca si Universitatea Oxford.

Marea Britanie urmeaza sa semneze in aceasta saptamana un acord de liber schimb cu Turcia

Marea Britanie si Turcia urmeaza sa semneze marti un acord de liber schimb, a anuntat duminica ministerul britanic al comertului, primul dupa ce premierul Boris Johnson a asigurat semnarea unui nou acord comercial cu Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie nu a fost identificata, deocamdata, pe teritoriul Romaniei - raport preliminar MedLife

In urma unei analize, efectuata de catre specialistii MedLife, a peste 60 de genomuri SARS-CoV-2, provenite din Brasov, Cluj, Timisoara, Sibiu si Bucuresti, s-a constatat ca noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie nu a fost identificata, deocamdata, pe teritoriul Romaniei. Raportul, o initiativa sociala, a fost derulat integral de catre specialisti MedLife, cu resursele materiale proprii ale companiei.

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )