Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un nou record negativ: 1.356 de romani infectati cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Un nou record negativ: 1.356 de romani infectati cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Alti 1. 356 de romani s-au infectat cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, numarul total al persoanelor care s-au imbolnavit de Covid-19 ajungand astfel la 49. Dintre acestia 26. 609 pacienti s-au vindecat, iar 2. 304 au murit. Un numar de 402 persoane sunt internate la ATI, iar in ultimele 24 de ore 35 de pacienti au decedat. Numarul total de teste la nivel national a ajuns la 1. 630, din care 23. 346 au fost facute in ultima zi. continuă pe Adevărul

COVID-19: Florida inregistreaza un nou record negativ in privinta deceselor

Statul american Florida a inregistrat un nou record negativ in ceea ce priveste decesele cauzate de .

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca redevine unitate de tratare a pacientilor infectati cu noul coronavirus

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca redevine unitate de tratare a pacientilor infectati cu noul coronavirus, a decis, joi seara, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj. Decizia va intra an vigoare in 5 august, incepand cu ora 8.

Un nou record negativ in Romania: 1.356 de cazuri noi, cu 35 de decese in 24 de ore. La terapie intensiva sunt in premiera peste 400 de pacienti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, ca 49. 591 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 la nivel national, la un numar total de 1. 630 de teste prelucrate,dintre care 1. 356 reprezinta.

MAE: 150 de romani, infectati cu noul coronavirus la o ferma din Germania

Focar de coronavirus la o ferma din Germania, unde majoritatea angajatilor sunt romani. Ministerul de Externe MAE) a transmis ca aproape 500 de angajati ai fermei, care se afla in regiunea germana.

Focar de Covid-19 la o biserica din Buzau. Trei preoti, infectati cu noul coronavirus

Trei preoti si o angajata de la o biserica din Buzau au fost diagnosticati cu COVID-19. Trei preoti din Buzau, infectati cu noul coronavirus Trei preoti si o a.

CORONAVIRUS |Medicul Beatrice Mahler desfiinteaza un mit: Masca nu aduce niciun prejudiciu organismului. Noul bilant ma ingrijoreaza pentru ca numarul de cazuri este mare pentru numarul de testari (VIDEO)

Romania a inregistrat, luni, un nou record negativ pe fondul epidemiei de coronavirus, in contextul in care in ultimele 24 de ore au fost confirmate 1. 104 noi cazuri de infectare, dintr-un total de 7. 574 de teste.

MAE, noi precizari in legatura cu romanii infectati cu coronavirus la o ferma din Germania: 151 de conationali au fost testati pozitiv

Ministerul Afacerilor Externe a revenit cu precizari in legaturacu focarul de coronavirus izbucnit la fermadin regiunea Dingolfing-Landau, Germania,unde s-au infectat si multi lucratori.

Medicul Virgil Musta, avertisment infiorator: in fiecare zi doboram un nou record. Pacientii nu mai au unde sa se interneze

Medicul Virgil Musta din Timisoara avertizeaza cetatenii cu privire la situatia devastatoare din spitale. in fiecare zi raman tot mai putine paturi disponibile, in vreme ce milioane de romani par sa nu tina seama de nicio restrictie sau recomandare. Managerul spitalului Victor Babes din Timisoara considera ca in momentul de fata exista o categorie de .

Zi horror in Romania. Un nou record de cazuri: revine starea de urgenta?

Zi neagra in evolutia pandemiei: Romania a inregistrat un nou record de infectari in ultimele 24 de ore. De asemenea, potrivit ECDC, tara noastra a fost clasata pe primul loc in UE la numarul de morti de COVID-19 in ultimele doua saptamani, raportat la populatie. Sistemul de sanatate este deja sub presiune, din ce in .

Asistenta de la laboratorul COVID-19 din cadrul Spitalului Judetean, infectata cu noul coronavirus

O asistenta medicala din cadrul Laboratorului de genetica moleculara din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, unde se efectueaza testele de Covid-19, a fost infectata cu noul coronavirus. Este primul caz de infectare care apare in cadrul laboratorului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )