Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou scandal clatina producatorul de telefoane HTC: mai multi angajati au fost arestati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un nou scandal clatina producatorul de telefoane HTC: mai multi angajati au fost arestati

Mai multi designeri care lucrau pentru compania taiwaneza HTC, unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume au fost arestati, dupa ce au fost suspectati de frauda si furt de date din cadrul companiei, relateaza WSJ . continuă pe Wall-Street Ro

Nou ACCIDENT RUTIER GRAV in Ungaria. Mai multi romani sunt RANITI

Patru romani au fost implicati intr-un accident grav de circulatie pe autostrada M43 din Ungaria, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce soferul a adormit la volan, trei dintre romani aflandu-se.

BAC 2013. Elevii, sustin, vineri, proba la alegere. Cei mai multi au ales biologia.

Absolventii de liceu sustin, vineri, proba la alegere a profilului, in cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat. Din cei aproape 54. 000 de candidati, cei mai multi, peste 31. 000, au ales sa sustina examenul la biologie, conform Digi 24. Citeste si SCANDAL FRAUDA BAC 2013. 6 profesori sunt anchetati, iar 34 de elevi au fost eliminati din examen la Constanta Multi elevi au optat si la geografie, fizica si chimie, in timp ce informatica, logica, economia, .

Un NOU SCANDAL al CARNII de CAL in Europa.

Un nou scandal al carnii zguduie, din nou, piata alimentara europeana. Filiera carnii de cal este afectata din nou de un trafic, in Europa, cu carne improprie consumului, care ar viza cel putin 3. 000 de cai, dupa scandalul lasagnei cu carne de cal din iarna, informeaza Mediafax. CITITI SI: IKEA-Carne de porc descoperita in lasagna cu carne de elan Apreciem la 3. 000 numarul cailor exportati de filiera vizata, a declarat pentru AFP procurorul Brice Robin, precizand ca o procedura judiciara a .

Un nou scandal al carnii a izbucnit in Europa: in jur de 3.000 de cai, implicati

Un nou scandal al traficului de carne a izbucnit in Europa, acesta vizand cel putin 3. 000 de cai, relateaza AFP. Apreciem la 3. 000 numarul cailor exportati de filiera vizata, a declarat pentru sursa citata p.

Statistica: Avem mai multi turisti, cu mai putine nopti de cazare platite/ Trei sferturi dintre turisti se duc la hoteluri. Durata medie a sederii a unui strain a fost de 2,1 zile

In luna iulie 2013, comparativ cu luna corespunzatoare din anul precedent, sosirile turistilor in hotelurile, pensiunile si tot ce inseamna unitati de cazare au inregistrat o scadere cu 1,6% si innoptarile o scadere cu 4,2 %, informeaza luni Statistica. Chiar daca in total au intrat in tara mai multi turisti, o parte dintre ei s-au cazat la rude sau prieteni, astfel ca chiar si cumuland primele 7 luni, innoptarile au scazut usor. INS contabilizeaza sosirea unui turist in momentul inscrierii in registrul receptiei din locul cazarii, iar innoptarea reprezinta numarul de zile de cazare. Vezi mai jos, in rezumat, cele mai importante constatari ale Statisticii.

STATISTICA: Mai multi turisti au preferat litoralul in 2013.

In luna iulie 2013, numarul turistilor a scazut cu 1,6% fata de cifrele din iulie 2012, iar cei mai multi turisti au preferat sa meraga la mare, potrivit INS, relateaza Mediafax. Sosirile turistilor romani in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au reprezentat in luna iulie 2013 80,6% din numarul total de sosiri, in timp ce turistii straini au reprezentat 19,4% din numarul total de sosiri, ponderi apropiate de cele din luna iulie 2012. Citeste si Sezon estival fara crime si .

UPDATE Mai multi lideri PSD si UNPR cer retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes. Europarlamentarul Corina Cretu solicita mai multor consilieri prezidentiali sa se alature demersului ei

Mai multi lideri PSD si UNPR, printre care Ilie Sarbu, Ecaterina Andronescu si Gabriel Oprea, in calitate de detinatori ai Ordinului National Steaua Romaniei in grad de Cavaler se alatura demersului europarlamentarului PSD Corina Cretu solicitand retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes, se arata intr-un comunicat de presa al PSD. UPDATE Europarlamentarul Corina Cretu, care a solicitata in mod public retragerea decoratiei lui Laszlo Tokes, le-a cerut vineri mai multor consilieri prezidentiali, la randul lor membri al Ordinului National 65506;Steaua Romaniei, sa se alature demersului ei.

Mai multi lideri PSD si UNPR se alatura Corinei Cretu solicitand retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes

Mai multi lideri PSD si UNPR, printre care Ilie Sarbu, Ecaterina Andronescu si Gabriel Oprea, in calitate de detinatori ai Ordinului National Steaua Romaniei in grad de Cavaler se alatura demersului europarlamentarului PSD Corina Cretu solicitand retragerea Ordinului Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes, se arata intr-un comunicat de presa al PSD.

Un nou scandal al carnii de cal in Europa: O retea mafiota belgiana ar fi incercat sa strecoare in alimentatie carne improprie consumului uman

Filiera carnii de cal este afectata din nou, in Europa, de trafic cu carne improprie consumului, care ar viza cel putin 3. 000 de cai, dupa scandalul lasagnei cu carne de cal din iarna. Apreciem la 3. 000 numarul cailor exportati de filiera vizata, a declarat pentru AFP procurorul Brice Robin, precizand ca o procedura judiciara a fost lansata la sfarsitul lui iunie, de catre autoritatile in domeniul sanatatii din Marsilia, competente in trei regiuni in sudul Frantei.

Un nou SCANDAL legat de CARNEA DE CAL din Europa

Filiera carnii de cal este afectata din nou de un trafic, in Europa, cu carne improprie consumului, care ar viza cel putin 3. 000 de cai, dupa scandalul lasagnei cu carne de cal din iarna, relateaza AFP, conform.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )