Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou scandal la dezbaterea legii offshore: Modificari radicale aduse taxarii. Petrolistii si ALDE au parasit sala

Adevărul Adevărul,
Un nou scandal la dezbaterea legii offshore: Modificari radicale aduse taxarii. Petrolistii si ALDE au parasit sala

Parlamentarii puterii au adus, marti, noi modificari radicale la legea offshore, care cresc semnificativ taxarea gazelor din Marea Neagra. Dezbaterile din comisii s-au lasat cu scandal, deoarece opozitia acuza ca amendamentele au fost depuse cu doar cateva ore inainte de discutii si ca legea a fost stabilita din nou in biroul lui Liviu Dragnea. in semn de protest, petrolistii au parasit sala. continuă pe Adevărul

Un nou scandal la dezbaterea legii offshore: Modificari radicale aduse taxarii. Petrolistii au parasit sala

Parlamentarii puterii au adus, marti, noi modificari radicale la legea offshore, care cresc semnificativ taxarea gazelor din Marea Neagra. Dezbaterile din comisii s-au lasat cu scandal, deoarece opozitia acuza ca amendamentele au fost depuse cu doar cateva ore inainte de discutii si ca legea a fost stabilita in biroul lui Liviu Dragnea. in semn de protest, petrolistii au parasit sala.

Un nou scandal la dezbaterea legii offshore: modificari radicale ar creste taxarea gazelor. Petrolistii au parasit sala

Parlamentarii puterii au adus, marti, noi modificari radicale la legea offshore, care cresc semnificativ taxarea gazelor din Marea Neagra. Dezbaterile din comisii s-au lasat cu scandal, deoarece opozitia acuza ca amendamentele au fost depuse cu doar cateva ore inainte de discutii si ca legea a fost stabilita in biroul lui Liviu Dragnea.

Proiectul legii offshore, pe ordinea de zi a comisiilor reunite de specialitate

Comisiile pentru industrii, pentru buget si cea pentru administratie de la Camera Deputatilor se reunesc marti in sedinta comuna, incepand cu ora 12,30, pentru dezbaterea proiectului legii privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri referitoare la perimetre petroliere offshore, informeaza Agerpres.

Lider ALDE, atac extrem de dur la adresa PSD: Miza legii offshore e continuarea importurilor din Rusia si stoparea exploatarilor din Marea Neagra

Legea offshore a aprins spiritele in interiorul coalitiei guvernamentale! Dupa ce in comisiile reunite din Camera Deputatilor Varujan Vosganian a criticat extrem de dur proiecteul de lege, iar ALDE a parasit.

Vom promova un nou proiect al legii pensiilor

Un nou proiect al legii pensiilor va fi promovat in perioada imediat urmatoare, a anuntat prim-ministrul Viorica Dancila astazi intr-un mesaj transmis de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, arata Agerpres.

Dancila: Vom promova un nou proiect al legii pensiilor pentru a oferi o viata mai buna varstnicilor

Un nou proiect al legii pensiilor va fi promovat in perioada imediat urmatoare, a anuntat prim-ministrul Viorica Dancila, luni, intr-un mesaj transmis de Ziua Internationala a Persoanelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )