Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un nou scandal de dopaj loveste Romania: Eva Tofalvi, cea mai buna biatlonista din tara noastra, depistata pozitiv cu Meldonium (VIDEO)

B1 B1,
Un nou scandal de dopaj loveste Romania: Eva Tofalvi, cea mai buna biatlonista din tara noastra, depistata pozitiv cu Meldonium (VIDEO)

Un nou scandal de dopaj zguduie sportul romanesc. Eva Tofalvi, cea mai titrata biatlonista din tara noastra, a fost depistata pozitiv cu meldonium, aceeasi substanta cu care a fost prinsa si Maria. continuă pe B1

Sportiva Eva Tofalvi, a doua romanca depistata pozitiv cu Meldonium

Federatia Internationala de Biatlon a anuntat, marti seara, ca Eva Tofalvi a fost depistata pozitiv tot cu Meldonium. Tofalvi este considerata cea mai buna sportiva din disciplinele de iarna, a fost prezenta la cinci editii ale Jocurilor Olimpice si a castigat o etapa de Cupa Mondiala.

Eva Tofalvi: Ma simt curata si cinstita

Biatlonista romana Eva Tofalvi, depistata pozitiv la un controlul antidoping pentru uz de meldonium, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca se simte curata si cinstita si ca va lupta pentru a-si demonstra nevinovatia, deoarece a folosit medicamentul ultima oara in decembrie 2015, inainte de a fi pus pe lista substantelor interzise de catre Agentia Mondiala Antidoping WADA). Ea a mai declarat ca sufera de o afectiune cardiaca si de aceea a luat medicamentul.

Eva Tofalvi, prinsa dopata

Eva Tofalvi a fost testata pozitiv la un test antidoping cu substanta meldonium, care pe care a folosit-o si Maria Sharapova.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )