Libnet.ro
UNICEF

11:31

Un nou sezon al Concertelor roz, in direct la Radio Romania Muzical

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Un nou sezon al Concertelor roz, in direct la Radio Romania Muzical

O pata de culoare si speranta intr-o lume gri au fost cele 12 Concerte roz propuse in perioada iunie-iulie 2020 de corporatia publica de radio: concerte si recitaluri fara public, insa cu publicul larg al celor care au putut asculta la radio si viziona in retele sociale aceste productii. Incepand cu data de 25 august, . continuă pe Ceaşca de Cultură

Un nou sezon al Concertelor roz, in direct la Radio Romania Muzical

O pata de culoare si speranta intr-o lume gri au fost cele 12 Concerte roz propuse in perioada iunie-iulie 2020 de corporatia publica de radio. incepand cu data de 25 august, Radio Romania Muzical propune o noua serie de recitaluri si concerte camerale, pe scena Salii Radio, de asemenea, fara public, insa transmise in direct la radio si cu premiere ulterioare in retelele sociale.

NOU SEZON LIGA 1 Autoritatile promit ca nu vor mai fi blocaje

Noul sezon al Ligii 1 debuteaza sub semnul coronvirusului. Primul meci trebuia sa se dispute ieri, dar, din cauza infectarilor din lotul FCSB, a fost amanat pentru sambata, asa ca deschiderea sezonului va avea loc la Pitesti, unde gazdele, proaspat revenite pe prima scena fotbalistica, vor intalni pe FC Botosani.

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )