Libnet.ro
UNICEF

11:00

P Un nou sezon de proiectii in aer liber: Cinemobilul va ajunge in orase din toata tara

Hotnews Hotnews,
 P Un nou sezon de proiectii in aer liber: Cinemobilul va ajunge in orase din toata tara

Cinemobilul, cea mai accesibila caravana de film din Romania, si-a inceput drumurile prin tara, oferind experienta unui cinematograf in aer liber locuitorilor din regiuni diferite alte tarii, care nu au in mod obisnuit posibilitatea vizionarii de filme in aer liber. Cea de-a cincea editie a caravanei Cinemobilul se va extinde pana in luna noiembrie. Intrarea la evenimente este libera. continuă pe Hotnews

TIFF Sibiu 2019. Filme romanesti sold-out si mii de cinefili prezenti la proiectiile in aer liber

Cea de-a 13-a editie a Festivalului International de Film Transilvania de la Sibiu a fost sarbatorita cu sali pline, numerosi invitati speciali, proiectii romanesti sold-out, premiere nationale si evenimente speciale in aer liber. Cel mai mare eveniment din Romania dedicat filmului si industriei cinematografice a atras, intre 27 30 iunie, la Sibiu, mii de participanti, in cele sapte spatii partenere.

Chef Catalin Scarlatescu a gatit in aer liber un meniu ca pe vremea lui Stefan cel Mare. Am avut peste 1.000 de portii

A fost forfota mare duminica, 30 iunie, la Muzeul Satului Bucovinean din Suceava. Peste 1. 500 de persoane au venit ca sa vada cum gateste chef Catalin Scarlatescu exact ca pe vremea lui Stefan cel Mare, bucate cu putine ingrediente, dar gustoase. La show-ul culinar in aer liber a fost predata si o lectie de istorie gastronomica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )