Libnet.ro
UNICEF

09:00

Nou sistem de imigratie.Ce romani vor mai putea merge in Marea Britanie dupa Brexit

Adevărul Adevărul,
Nou sistem de imigratie.Ce romani vor mai putea merge in Marea Britanie dupa Brexit

Marea Britanie va opri libera circulatie a cetatenilor Uniunii Europene dupa Brexit si va introduce un sistem de imigratie pe baza de puncte, confom unui plan elaborat de ministrul de Interne, Priti Patel. continuă pe Adevărul

Ce telefoane nu vor mai putea folosiWhatsApp din februarie 2020

AplicatiaWhatsApp, care apartine de compania Facebook, nu va mai functiona pe anumite telefoane incepand cu data de 1 februarie 2020.

Peste 20.000 de romani vor calatori virtual spre Marte

Peste 20. 000 de romani vor calatori virtual alaturi de vehiculul spatial care va pleca spre Martie anul viitor. Masinaria ar urma sa aterizeze pe Planeta Rosie la inceputul anului 2021. inscrierile pentru.

Londra pregateste un nou sistem de imigratie post-Brexit, bazat pe puncte. Ministru: ii vom primi pe cei mai buni

Libera circulatie va inceta odata cu iesirea Marii Britanii din UE, iar Regatul Unit va introduce un sistem de imigratie bazat pe puncte, pe model australian, anuntul urmand a fi facut de ministrul de interne Priti Patel, potrivit Reuters.

Proiect: Medicii pot iesi la pensie mai devreme la cerere, fara penalitati, dar nu vor mai putea lucra in spitale publice dupa pensionare

Personalul medico-sanitar ar putea iesi la pensie la cerere, fara penalitati, corespunzator incadrarii in locurile de munca in conditii speciale, identificate si mai apoi nominalizate de catre Ministerul Sanatatii prin Hotarare de Guvern, prevede o propunere legislativa privind sistemul unitar de pensii publice, care a trecut tacit de Senat miercuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )