Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nou site romanesc prin care se vand telefoane second hand

Hotnews Hotnews,
 Nou site romanesc prin care se vand telefoane second hand

Un site-romanesc de tip marketplace, prin care persoanele fizice vand si cumpara telefoane second hand, a primit o investitie de 120. 000 de euro. Site-ul Flip. ro a fost deschis de Alin Luca 22 de ani) si George Moroianu 25 de ani) cu o investitie de 120. 000 de euro. continuă pe Hotnews

ATENTIE, ROMANI! TOTI cei care aveti telefoane cu ANDROID sunteti VIZATI! URGENT trebuie sa luati MASURI

Mare atentie! Cei care aveti telefoane cu sistem de operare Android, sunteti vizati! GROAZNIC! MAREA ACTRITA A FOST SPITALIZATA DE URGENTA! MEDICII FAC EFORTURI SA O TINA iN VIATA FOTO) in capul.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Wetterbest preia Cortina WTB

Autoritatea de concurenta analizeaza tranzactia prin care Wetterbest SRL anterior Depaco SRL) are in plan sa preia Cortina WTB, producator de sisteme de invelitori din tigla metalica.

Autoritatea de concurenta analizeaza tranzactia prin care Wetterbest SRL are in plan sa preia Cortina WTB

Autoritatea de concurenta analizeaza tranzactia prin care Wetterbest SRL anterior Depaco SRL) are in plan sa preia Cortina WTB, producator de sisteme de invelitori din tigla metalica, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurentei, transmite Agerpres.

Guvernul vrea sa abroge Hotararea de Guvern prin care Nelu Barbu a fost numit consul la Shanghai

Guvernul vrea sa abroge Hotararea de Guvern prin care fostul purtator de cuvant al Cabinetului Dancila Nelu Barbu a fost numit consul la Shanghai, dar si pe cea privind numirea consulului roman la Milano.

Experienta socanta prin care a trecut un sofer de tir roman in Spania. A cunoscut o tanara pe internet si au decis sa se intalneasca. Ce s-a intamplat ulterior intrece orice imaginatie

Un sofer de tir roman a trait o experienta de cosmar in Spania, dupa ce a intalnit o tanara pe o retea sociala. Florin, in varsta de 37 de ani, a intalnit o fata in iulie 2019 pe site-ul.

Holograma printesei Leia din Star Wars aproape de a deveni realitate: Cercetatorii au dezvoltat o tehnologie prin care hologramele pot fi atinse

Mai multi cercetatori au dezvoltat o tehnologie care poate proiecta holograme care pot fi in acelasi timp vazute cu ochiul liber, auzite si atinse, potrivit unui studiu publicat miercuri in revista Nature, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )