Libnet.ro
UNICEF

16:30

Nou val de pensionari in Ministerul de Interne: Presedintele Iohannis a semnat decretele prin care sapte chestori si un general au trecut in rezerva

România Liberă România Liberă,
Nou val de pensionari in Ministerul de Interne: Presedintele Iohannis a semnat decretele prin care sapte chestori si un general au trecut in rezerva

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de incetare a raporturilor de serviciu a sapte chestori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit Administratiei Prezidentiale. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis semnat decretele de pensionare a sapte chestori si a unui general din MAI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de incetare a raporturilor de serviciu a sapte chestori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Noi pensionari din Ministerul Afacerilor Interne: Klaus Iohannis a semnat decretele

Seria de pensionari din din institutiile-cheie ale statului este departe de a lua sfarsit. Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi opt decrete privind incetarea raporturilor de serviciu a sapte.

Pensionari masive la varful SRI - zece generali din SRI au fost trecuti in rezerva de presedintele Iohannis

Zece generali din Serviciul Roman de Informatii au fost trecuti in rezerva luni prin decrete semnate de presedintele Klaus Iohannis. Printre acestia - Elena Istode, general de brigada, si despre care o parte a presei afirma ca a fost sefa acoperitilor din SRI.

Sapte magistrati, intre care Otilia Bombos de la Tribunalul Bucuresti, eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie a sapte magistrati, intre care Ana Otilia Bombos de la Tribunalul Bucuresti. in prezent, judecatoarea are in lucru dosarul lui Marian Vanghelie care va fi preluat de un alt magistrat.

Continua pensionarile pe banda rulanta: decrete semnate de presedintele Iohannis pentru mai multi chestori din MAI

Sapte chestori de politie si un general de brigada din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI) ies la pensie, decretele privind incetarea raporturilor de serviciu si trecerea in rezerva fiind semnate joi de presedintele Klaus Iohannis.

Fostul ministru Valerian Vreme, chemat la DNA, dupa ce presedintele Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala. El este acuzat ca ar fi prejudiciat statul roman cu 11 milioane de lei

Fostul ministrul al Comunicatiilor Valerian Vreme a ajuns, marti dimineata, la sediul DNA, fiind citat de procurori dupa ce presedintele Klaus Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala. Potrivit procedurii, Vreme ar putea fi pus sub invinuire pentru abuz in serviciu.

FOTO. Presedintele Iohannis s-a pozat cu un cioban, intr-o drumetie in Muntii Parang

O fotografie cu presedintele Klaus Iohannis, alaturi de un cioban, a devenit virala pe retelele de socializare. Fotografia a fost facuta, duminica, cand seful statului si sotia sa au urcat, duminica, in Masivul Parang.

Victor Ponta reactioneaza dupa ultima miscare a SUA: Ce va face presedintele Iohannis?

Fostul premier Victor Ponta a reactionat miercuri, pe contul personal de socializare, dupa ce presedintele americanDonald Trump a promulgat noile sanctiuni economice impotriva Rusiei, care au fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )