Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua amanare, de cel putin trei ani, pentru autostrada Ploiesti-Brasov

Adevărul Adevărul,
O noua amanare, de cel putin trei ani, pentru autostrada Ploiesti-Brasov

Compania Nationala de Autostrazi vrea sa finanteze din fonduri europene completarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic pentru Autostrada Ploiesti-Brasov, lucru care ar intarzia acest proiect cu cel putin trei ani. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Atac la un hotel din Mogadishu: Cel putin 5 morti si peste 10 raniti

Barbati inarmati au luat cu asalt duminica un hotel de pe litoralul capitalei Somaliei, Mogadishu, dupa explozia unei masini capcane, un mod de operare care aminteste de cel al jihadistilor somalezi Shebab, a declarat un ofiter de politie pentru AFP. Cel putin cinci persoane au murit.

incep lucrarile la A0. Ludovic Orban: Aceasta autostrada de centura este vitala pentru Bucuresti. Traficul de tranzit in Capitala este de 20% (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat marti, cand incep oficial lucrarile de constructie pe A0, caBucurestiul are nevoie de autostrada de centura, nu de astazi, nu de ieri, de cel putin 15 ani de zi.

Interlop celebru mangaiat pe crestet de justitie. Cum a intrat la apa condamnarea sefului Cordunenilor: din trei ani, nu va sta la puscarie nici macar unul

Condamnat pe 30 ianuarie la 3 ani de inchisoare pentru infractiuni informatice, desi a fost acuzat de fapte de crima organizata, liderul interlop Constantin Costel Corduneanu urmeaza sa fie eliberat dupa un calcul judiciar care ii e favorabil si care i-a redus pedeapsa considerabil.

Cel mai ambitios proiect pentru explorarea altor planete a trecut de primul test

NASA tocmai a activat elicopterul Ingenuity Mars pentru prima data - nu pe suprafata martiana, ci in timpul calatoriei sale lungi prin spatiul interplanetar. Misiunea Mars 2020 a NASA,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )