Libnet.ro
UNICEF

16:00

O noua avertizare MAE pentru Grecia. Va fi urgie

Antena3 Antena3,
O noua avertizare MAE pentru Grecia. Va fi urgie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca serviciul de meteorologie din Grecia a emis o prognoza de vreme nefavorabila pentru perioada 13-14 iulie 2019, respectiv ploi torentiale, furtuni si vant in. continuă pe Antena3

Avertizare MAE pentru romanii care sunt in Grecia: Prognoza de ploi torentiale si furtuni violente

Romanii care sunt in Grecia sunt averizati de Ministerul Afacerilor Externe ca, in Grecia, Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale, furtuni, vant in rafale pentru perioada 13 - 14 iulie 2019.

O noua avertizare de calatorie transmisa de Ministerul de Externe: Cod rosu de furtuni si ploi torentiale in zona Salonic pana vineri

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia ca Serviciul de Meteorologie a emis cod rosu de vreme nefavorabila pentru zona Salonic, pana vineri, 12 iulie.

Ministerul Afacerilor Externe: Barbatul ranit in furtuna din Grecia, in afara oricarui pericol

Barbatul ranit in furtuna din Grecia se afla in afara oricarui pericol si va fi externat in cursul zilei de vineri, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Grecia: risc ridicat de incendii de vegetatie in insula Rhodos

Romanii care se afla sau care vor sa plece in Grecia sunt avertizati de catre Ministerul de Externe ca exista risc ridicat de incendii de vegetatie in insula Rhodos, pe fondul vantului si al temperaturilor ridicate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )