Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noua boala pe care virusul o produce in corpul tau. Romani, mare atentie!

Playtech Playtech,
Noua boala pe care virusul o produce in corpul tau. Romani, mare atentie!

Coronavirusurile sunt o familie de virusuri care provoaca infectii la om si o varietate de animale. Ele pot duce la aparitia unor focare precum cele cauzate de MERS-CoV si SARS. Noul coronavirus COVID-19 reprezinta o tulpina a acestei bacterii care nu a mai fost indetificata anterior la om, prin urmare, este motiv de ingrijorare pentru . continuă pe Playtech

Condimentul secret care face minuni pentru romani. Corpul tau se va schimba in scurt timp

Un condiment foarte ieftin si care e prezent in bucataria mai multor romani face minuni. Putini stiu de proprietatile acestuia. Cum se schimba corpul tau daca il consumi si despre ce ingredient aparte este vorba? Condimentul secret din bucatarie. Putini stiu cate beneficii are Nu multi simt gustul placut de ghimbir, dar cu siguranta e .

Ce se intampla in corpul tau daca bei lapte cald cu turmeric. isi face efectul in 30 de minute

Turmericul sau curcuma este acel condiment galben-auriu, care este utilizat in retetele de curry din Asia. Este inrudit cu ghimbirul si are un gust iute-amarui, dar si aromatic. Ce se intampla in corpul tau daca bei lapte cald cu turmeric De altfel, turmericul este un bun antiinflamator, antioxidant, avand proprietati anticancerigene, care il face perfect .

Planta care iti salveaza ficatul. Ce se intampla in corpul tau daca o folosesti

Papadia Taraxacum officinale) a fost pretuita pentru proprietatile sale de vindecare imense inca din cele mai vechi timpuri. Este un simbol al perseverentei adevarate a naturii. Desi aceasta planta poate fi extrem de benefica pentru sanatatea dvs. , poate fi destul de enervanta pentru gradinari. Papadia, planta care iti salveaza ficatul Papadia, ca nume botanic vorbeste .

Ce se intampla daca mananci banane zilnic. Schimbarile imediate care au loc in corpul tau

Bananele vin intr-o varietate de forme si dimensiuni, de la cele in miniatura de dimensiuni deget, pana la bananele gigantice. Exista un numar considerabil de oameni care consuma zilnic banane. Dar, desi sanatoase, daca mancam in fiecare zi banane s-ar putea sa resimtim anumite schimbari. Ce se intampla daca mananci banane zilnic Mancarea sanatoasa nu .

Ce se intampla in corpul tau daca bei suc de sfecla rosie, morcov si mere. Efect de la primul pahar

Sucurile stoarse natural la tine acasa sunt cele mai bune surse de vitamine si te ajuta sa-ti potolesti pofta de alte bauturi dulci din comert. Desigur ca si in magazine mai sunt cateva alternative sanatoase, dar e cel mai bine sa ti le prepari tu singur. Astfel poti sa alegi cantitatea, stii sigur calitatea fructelor .

Ce se intampla in corpul tau din cauza emotiilor negative. Te pui singur in pericol!

Emotiile pozitive pot fi benefice pentru cresterea imunitatii. Inima este primul organ format in organism si ramane pentru toata viata cel mai puternic dintre toate. Aceasta genereaza o energie electromagnetica de 60-1000 de ori mai puternica decat a creierului. Studiile facute de cercetatori arata ca noi avem doua creiere, iar cerebelul din cap asculta de .

Interes pentru programul Noua Casa chiar si-n pandemie: cati romani s-au imprumutat pentru locuinte

Guvernul a venit anul acesta cu o alta varianta de sprijin pentru cei care vor sa obtina credit de la banca pentru a-si cumpara o locuinta. E vorba de programul guvernamental Noua Casa,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4158 seconds )