Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni ar urma sa traverseze campusul Fundatiei Ion Tiriac

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noua cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni ar urma sa traverseze campusul Fundatiei Ion Tiriac

Ministerul Transporturilor vrea sa construiasca noua cale ferata, care sa lege Gara de Nord de Aeroportul International Henri Coanda, prin campusul Fundatiei Ion Tiriac, care ar deveni inutilizabil atat din perspectiva accesibilitatii,. continuă pe Wall-Street Ro

HAOS pe Aeroportul Otopeni! Toate cursele sunt intarziate

Sute de oameni asteapta in Aeroportul Otopeni. Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti CNAB) anunta ca aeronavele pleaca cu intarzieri de 30-45 de minute. intarzierile sunt provocate de.

Ion Tiriac ATACA decizia Ministerului Transporturilor de a construi calea ferata pentru Euro 2020: Complet rupta de realitate. IRESPONSABILI!

Ion Tiriac ataca decizia Ministerului Trasnporturilor de a construi calea ferata Euro 2020 ce leaga Gara de nord de Aeroportul Otopeni. Afaceristul spune ca astfel vor fi compromise doua proiecte de inters.

VIDEO Pasageri blocati n autobuzul care i transporta la avion, pe Aeroportul Otopeni. Calatorii au strigat ca li s-a facut rau

Dupa o intarziere de cateva ore, pasagerii unui zbor de pe Aeroportul International Otopeni Bucuresti-Timisoara) au fost tinuti peste jumatate de ora blocati in autobuzul ce ii transporta la aeronava. Usile autobuzului au fost deschise abia dupa ce mai multi pasageri s-au plans ca li s-a facut rau.

Avioanele inregistreaza intarzieri de 30 - 40 de minute pe Aeroportul Otopeni

Aeronavele care pleaca de pe Aeroportul International Henri Coanda Otopeni) pot inregistra, vineri, intarzieri de 30-45 de minute.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )