Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noua carte a Klaus Iohannis, Primul Pas, prezinta primele zile ale mandatului de presedinte precum si campania electorala. Cartea va fi lansata pe 23 mai la Bookfest

B1 B1,
Noua carte a Klaus Iohannis, Primul Pas, prezinta primele zile ale mandatului de presedinte precum si campania electorala. Cartea va fi lansata pe 23 mai la Bookfest

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va lansa pe 23 mai, la Targului International Bookfest, o noua carte intitulata Primul Pas, o continuare a volumului din 2014 Pas cu Pas. Volumul Primul pas, care va fi. continuă pe B1

Klaus Iohannis face Primul pas la Bookfest. Presedintele va lansa un nou volum, dupa bestseller-ul Pas cu pas

Presedintele Klaus Iohannis pregateste lansarea unui nou volum, dupa ce Pas cu pas a fost bestseller-ul anului 2014. Cartea Primul pas este o continuare a precedentei, lansata anul trecut la Gaudeamus, si care a ajuns la un record de peste 130. 000 de exemplare vandute.

Primul pas, a doua carte scrisa de presedintele Iohannis. Cand se lanseaza

Primul pas, cea de a doua carte scrisa de presedintele Klaus Iohannis este o continuare a volumului Pas cu pas din 2014, va dezvalui informatii din culisele campaniei electorale si din primele zile ale mandatului de presedinte. Noua carte va fi lansat pe 23 mai la editia de anul acesta a Targului International Bookfest 2015 .

Klaus Iohannis isi lanseaza cea de-a doua carte, intitulata Primul pas

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa luna viitoare o noua carte, intitulata Primul pas, ce reprezinta o continuare a volumului Pas cu pas.

Klaus Iohannis isi lanseaza a doua carte: Primul pas, disponibila la Bookfest 2015

Klaus Iohannis va lansa o noua carte, Primul pas, care reprezinta o continuare a volumului Pas cu pas , publicat in 2014. Cartea va fi lansata la editia de anul acesta a Targului International Bookfest 2015, ce va avea loc.

Presedintele Klaus Iohannis a mai scris o carte, Primul pas, care va fi lansata la Bookfest 2015

Primul pas, o noua carte scrisa de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care reprezinta o continuare a volumului Pas cu pas, publicat in 2014, va fi lansata la editia de anul acesta a Targului International Bookfest 2015, ce va avea loc intre 20 si 24 mai, in Bucuresti.

Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti, in intervalul 6-10 aprilie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Comunicatul nu precizeaza unde isi petrece Iohannis.

Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie, in insula Madeira din Portugalia

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti, in intervalul 6-10 aprilie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Comunicatul nu precizeaza unde isi petrece Iohannis.

Klaus Iohannis este in vacanta de Pasti in saptamana 6-10 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis este in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa, insa nu precizeaza unde s-a deplasat Iohannis in concediu.

Presedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine

Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine. Pentru prima data, Romania are un presedinte de alta confesiune decat cea majoritara, ortodoxa. Iohannis.

DNA a inceput urmarirea penala sub control judiciar a lui George Scutaru. Fostul consilier al lui Klaus Iohannis, acuzat ca a primit o parte dintr-o mita de 1 milion de euro pe care a folosit-o in campania electorala din 2008

Directia Nationala Anticoruptie a demarat urmarirea penala a lui George Scutaru, fost consilier, pentru scurta vreme, al actualului presedinte Klaus Iohannis. Scutaru, pus sub control judiciar pentru 60 de zile, este acuzat de complicitate la luare de mita si spalarea banilor. Acesta a fost numit la Cotroceni consilier pe probleme de securitate nationala in decembrie 2014, imediat dupa ce Klaus Iohannis a preluat mandatul si si-a dat demisia la inceputul lunii martie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )