Libnet.ro
UNICEF

19:45

O noua certificare pentru Unitatea de Integrare a Fortelor NATO din Romania

România Liberă România Liberă,
O noua certificare pentru Unitatea de Integrare a Fortelor NATO din Romania

Procesul de recertificare a Unitatii de Integrare a Fortelor NATO NFIU) din Romania a fost finaliza. continuă pe România Liberă

R.MOLDOVA - PLAHOTNIUC: Retragerea de la guvernare - o noua etapa pentru partidul democrat

Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova PDM) Vlad Plahotniuc precizeaza, intr-o postare pe Facebook ca retragerea partidului de la guvernare inseamna o noua etapa pentru PDM, in care va lucra mai mult asupra modului de a face politica, el explica absenia sa din tara prin nevoia de a-si pune familia in siguranta, spunand ca Moldova nu este o tara sigura, din cauza unora care isi doresc sa o preia cu forta.

O noua interfata pentru sistemul de aparare Patriot

Compania americana Raytheon a anuntat, astazi, ca sistemul de aparare antiaeriana si anti-racheta Patriot primeste o noua interfata, similara cu cele ale jocurilor video, care ar simplifica misiunile militare si training-urile operationale.

Unicornul romanesc UiPath lanseaza o noua competitie pentru startup-uri de automatizare. Premiu de 50.000 euro

Compania UiPath a anuntat lansarea competitiei UiPath Automation Awards 2019, adresata startup-urilor de software de automatizare B2B din Europa Centrala si de Est. Programat sa se incheie in luna octombrie a acestui an, concursul isi va premia castigatorul cu 50. 000 de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )